10 tipů na podzimní rande pro čerstvě zamilované i dlouholeté páry

Chybí vám inspirace na podzimní rande? Jděte na romantické rande s novým objevem ze seznamky nebo dlouholetým partnerem. Máme pro vás tipy, jak si užít podzim ve dvou. Podzimní deprese si na vás jen tak nepřijdou.

Podzimní romantické rande pro každého

Naplánujte si s partnerem či partnerkou romantické rande nebo svého partnera překvapte pozváním na kulturní akci, pobytem na chatě či degustací vín.

1. Dejte si kávu v parku

Zabalte do tašky teplou deku, termosku s kávou a pohoštění a udělejte si s partnerem piknik v parku. Vychutnejte si horkou kávu na čerstvém vzduchu.

2. Procházejte se po malém městečku

Dobrodružství je kořením života. Projděte se s partnerem ulicemi malého městečka, kde jste ještě nikdy nebyli. Třeba natrefíte na kavárnu s domácími dorty a čerstvě praženou kávou.

3. Rezervujte si víkend na chatě

Rande nemusí trvat jen pár hodin. Zarezervujte si na víkend útulnou chatu a uvařte si tam dobré jídlo. Hrajte deskové hry, povalujte se v posteli a poznávejte okolí.

4. Zúčastněte se pivního festivalu

Zjistěte, jak chutnají piva z malých pivovarů. Vydejte se na listopadové pivní festivaly a nasajte atmosféru prolnutou chutí a vůní piva.

5. Projděte si farmářské trhy

V každém větším městě se na podzim konají farmářské trhy, na kterých koupíte sezónní ovoce a zeleninu. Zahřejte se medovinou a odneste si z trhů lahodné jídlo.

žena a muž na podzimním rande v kavárně

6. Užijte si rande v zábavním parku

Že jsou zábavní parky jen pro děti? Omyl! Navštivte zábavní park a užijte si s partnerem legraci. Provozovatelé zábavních parků pořádají různé akce, které vás pobaví v každém věku.

7. Propadněte geocachingu

Okořeňte svůj dlouholetý vztah hledáním pokladů. Propadněte geocachintu a najděte s navigací skryté poklady, které někam schovali lidé před vámi.

8. Naplánujte si výlet

Podzimní čas je ideální k poznávání přírody, která se doslova mění před očima. Navrhněte partnerovi procházku po barevné přírodě nebo výšlap na Sněžku.

9. Vyrazte na koncert

Kupte si lístky na různé kulturní akce. Vyrazte na koncert do Prahy nebo Brna a inspirujte se tipy na nejlepší listopadové koncerty:

  • Prožijte parádní večer v brněnském klubu Fléda, kde 10. 11. 2022 vystoupí kapela MIG 21.
  • Zavzpomínejte na písničky skupiny Lucie. Kupte si lístky do O2 arény na koncert Lucie v opeře, který proběhne 10. 11. 2022.

10. Jděte na akci s degustací vína

Okořeňte romantickou schůzku kvalitními víny. Přihlaste se na degustaci vín pod taktovkou sommelierů. Na slevových portálech najdete několik pozvánek na degustaci vín z českých a moravských vinařství.

žena a muž na podzimním rande v parku

Jak to vidí ženy, které se zabývají láskou a vztahy?

„Díky novým aktivitám strávíte čas se svým partnerem a vytvoříte si společné vzpomínky,“ říká Dr. Marisa T. Cohen, vztahová terapeutka a koučka.

„Většina lidí chce zažívat něco nového. Nudí je, když týden co týden dělají to samé,“ podotýká Stefanie Safran, která víc jak 15 let pomáhá lidem najít novou lásku.

Nemusíte čekat na léto, abyste mohli vyrazit na rande. Užijte si podzim s novým nebo dlouholetým partnerem a vydejte se na rande za každého počasí. Pokud se teprve seznamujete, přihlaste se na seznamky podle zájmů nebo na seznamku pro vážný vztah Yellobar.

Sdílejte článek na Facebooku a vymyslete s přáteli další nápady na podzimní rande!

Nastavení Cookies
Přejít nahoru