3 důvody, proč zima napomáhá vztahům

Zima oficiálně začíná v roce 2016 až 21. prosince, těsně přes samotným Štědrým dnem. Už víte, s kým letošní Vánoce strávíte? Pokud se na vás štěstí usměje a díky yellobar.com si najdete svého vysněného partnera, může se těšit na hezkou zimní romantiku.

Zima totiž vztahům přeje. Zde přinášíme 3 potvrzené důvody.

1. V zimě budete trávit více času doma

Brzké stmívání, venku mrazivé počasí, lidé v průběhu zimy stráví doma až o polovinu více času než například v letních měsících. Se svým partnerem či partnerkou si tak můžete naplánovat hezké zimní večery. Zachumlaní pod dekou, více spánku, více milostných radovánek. K tomu příjemná atmosféra v podobě svíček, horkého čaje nebo svařáku a hlavně dobrého jídla. To vše napomáhá k tomu vztah protnout notnou dávkou romantiky.

2. V zimě bude vyhledávat více společných zážitků

Zatímco v létě hledáte příležitosti pro výlet nebo sport, v zimě budete vyhledávat především kulturní zážitky. Zajdete společně do divadla, do kina, na rozsvícení vánočního stromečku či na svařák. Do toho spadají letmé pohledy, úsměv a romantické držení za ruce. Čím větší zima bude, tím více se bude tulit k sobě.

3. V zimě navštívíte více společných přátel

Přátelé ke spokojenému vztahu také patří. Pokud jsou společní, je to o lepší. Společně pak můžete naplánovat tématické zimní večírky, ať už vánoční, silvestrovské nebo novoroční. Užijete si spoustu zábavy, která bude doplněna smíchem, dobrým jídlem i pitím. Díky tomu si odpočinete od všednodenních starostí a do vztahu tak dáte více energie.

Nastavení Cookies
Přejít nahoru