3 věci, o kterých muži většinou a často lžou

Lež je považována za nepravdivý výrok. Pokud se často a vědomě opakuje, označuje se za chorobnou až patologickou. Pokud způsobuje někom dalšímu újmu, je charakterizována jako antisociální.

Až takové míry lež českých mužů nedosahuje. I přesto muži rádi a často lžou. Na vině je jejich ego. Nedokážou si některé věci prostě připustit, proto například při prvním seznamovacím setkání svůj osobní příběh trochu přikrášlí. Na co si dát pozor?

1. Důvody rozchodu předchozích vztahů

Dobře naslouchejte, jaké důvody rozchodu uvádí muž u svých předchozích vztahů. Pokud to nebyl on, kdo inicioval změnu, často to nerad přiznává. Raději tuto informaci zatají, nebo ji svede na nevěru. Ptejte se proto především i na další důvody a pozorně naslouchejte a konfrontujte s tím, jaké informace vám v průběhu celého rozhovoru říká. První lež už napovídá o neupřímném chování a z takového vztahu nic nekouká.

2. Muži nechtějí často prozradit výši svého platu

Až přijde na řadu téma pracovního života, na plat se ani neptejte. Pokud vám to muž nechce prozradit sám, neřekne vám to, nebo opět zalže. Muži často hůře snášejí, že za svoji práci dostávají méně peněz, než je na stejné pozici obvyklé. Pokud je pro vás finanční stabilita důležitá, spíše se zajímejte o druh profese, už z ní můžete vytušit alespoň průměrný plat.

3. V posteli opravdu není každý muž bůh

Po pár skleničkách vína může řeč zabrousit také do sexuální tématiky. A tady si každý muž věří snad nejvíce, protože každý je přeci v posteli bůh. Jenže ani tomuto příliš nevěřte. Muži opět své schopnosti přikrášlují, jako i často velikost svého nádobíčka.

Nastavení Cookies
Přejít nahoru