5 projevů, při kterých je lepší ze schůzky odejít

Na schůzku jste se těšili, ale v jejím průběhu se cítíte nesví a “něco vám nehraje”? Mrkněte se na naše body. Pokud v nich najdete chování vašeho protějšku, raději odejděte.

  Příliš intimní otázky

Pokud se znáte delší dobu a scházíte se pravidelně, je zvýšený zájem o vaši osobu pochopitelný. Je jasné, že konverzace nezůstane jen u počasí. Pokud jste však na prvním rande tázáni na soukromé věci, jako je náboženské vyznání, předchozí vztahy, rodinné zázemí či adresa pobytu, upozorněte na to svůj doprovod. Když s dotěrnými otázkami nepřestane, je lepší odejít.

  Vyzývavé chování

Může se stát, že každý přijde na schůzku s jiným záměrem. Vy toužíte po příjemné konverzaci a dobré sklence vína, avšak vaše “gardedáma” míří mnohem výše. Dává-li to víc než otevřeně najevo a chová se nevhodně, ba dokonce vyzývavě, připomeňte to. Pokud narážky neustanou, odeberte se domů.

  Agresivní ba urážlivé jednání

A nemusí být směřováno na vás! Bohatě stačí, pokud se protějšek příliš rozvášní. Hrubě sděluje a nahlas sděluje názory na určitou rasu, politiku nebo sport. Ostré až vulgární výrazy na schůzku nepatří. Na druhou stranu, je to ukázka toho, jaká vaše společnost ve skutečnosti je. Setrváte či odejdete?

  Téma: Minulé vztahy

Pokud váš protějšek neustále básní o svých předchozích vztazích a nedokáže změnit téma, je něco v nepořádku. Pravděpodobně se ještě nepřenesl přes nepříjemné období v jeho minulosti. Bude lepší, když ho necháte, ať si to v klidu vyřeší.

  Vlastně randí s mobilem

Je to nemoc dnešní doby. Mobilní telefon neustále v ruce. Na rande však takové věci nepatří! Pokud má váš doprovod stále v rukou mobil, čte si zprávy nebo odpovídá na zprávy jiným lidem, zřejmě vám moc pozornosti nevěnuje. To nejlepší, co pro sebe uděláte, je odchod.

 

Jaké jsou vaše zkušenosti? Stalo se vám někdy, že jste museli ze schůzky odejít?

Nastavení Cookies
Přejít nahoru