5 tipů, jak odejít z baru s vysněnou holkou

Představ si situaci, že sedíš u baru a přemýšlíš, že bys sbalil zrovna tu nádhernou bloncku na kraji baru, jejíž nehezká kamarádka si zrovna odskočila. Ano, přesně tu, na kterou zírají oči všech ostatních pánů. Přiznejme si to, chlapi, chtěli bychom ji všichni, ale kdo s ní odejde domů? Zkus se alespoň jednou vžít do její kůže. Tady je 5 tipů, jak správně komunikovat s holkou.

1. Buď přirozený, nevtírej se

Hezká a inteligentní holka uvítá přirozenost. Přílišné vychloubačství a velká ramena jí budou spíše k smíchu a bude Tě považovat za otrapu. Pokud chceš zahájit konverzaci jako první, buď zcela přirozený a představ si, že si spíš povídáš s její nehezkou kamarádkou. Tvá přirozenost je pro holku důležitější, velká ramena prostě hned prokoukne.

2. Holky chtěj samce, buď chlap

Pokud budeš sedět ustrašený v rohu, sotva si Tě nějaká holka všimne. Buď lvem salónů, projev svoji přirozenou autoritu a vnitřní sílu, ale zase to moc nepřeháněj, ať neporušíš tip číslo jedna.

3. Holce musíš vždy naslouchat

Možná si myslíš, že každou holku ukecáš svoji vyřídilkou, na některé to možná působit bude, na ostatní určitě ne. Holka chce, abys jí naslouchal, abys chápal její myšlení, abys jí dokázal pochopit. Nesmíš zase kývat na všechno, co řekne, projev svůj názor, který má zdravé základy, ale nikdy jí neskákej do řeči.

4. Všímej si detailů a pochval je

Každá žena má ráda komplimenty. Než jí oslovíš, zkus si ji tedy nenápadně pořádně prohlédnout a zkus popřemýšlet, na čem si zakládá. Může to být účes, může to být oblečení, kabelka, hodinky, prostě detail, který Tě na první pohled hned zaujme. Tím právě holka vyzařuje cíl svého obdivu. Ten jí pochval a vyjádři ji sladký kompliment.

5. Pamatuj na oční kontakt

Každá žena se snaží poznat muže i z očního kontaktu. I když to žádná z nich nepřizná, oční kontakt velmi důkladně zkoumá a přemýšlí nad ním. Ostatně každá žena přemýšlí nad hodně věcmi a velmi důkladně je analyzuje. Pokud jí budeš strašně upřeně zírat do očí, vycítí, že jí chceš za každou cenu získat. Tvým radarem, že jsi udělal něco špatně, je její odvrácení pohledu. Na druhou stranu také očekává, že oční kontakt nebudeš příliš často přerušovat, mohla by si to vyložit tak, že nejsi dostatečně průbojný.

V každé situaci se prostě chovej naprosto přirozeně, na nic si nehraj a buď svůj, jedině to každá holka ocení. To platí i v internetové komunikaci, ta je o to horší, že Tě holka nevidí. Proto seznamku na internetu neber jako za cíl seznámení, ale pouze za jeho prostředek se poznat osobně.

Nastavení Cookies
Přejít nahoru