5 tipů, kam zajít na rande ve stavu krize. Už jste tam byli?

Možnosti pro rande jsou v současné době stále trochu zúžené. Nevyjedete si za hranice do skalních jezer, ani nenavšítívíte v noci restauraci. Mimo možnosti jsou i diskotéky nebo kina. Kam tedy na rande?

1. Poseďte si na zahrádce

S restauracemi to sice valné není, ale zahrádky vás přivítají s otevřenou náručí. Stačí si vybrat svou oblíbenou. Kam to bude? Pochutnáte si na dobrém obědě nebo lahodném dezertu?

2. Bude libo túra nebo cyklovýlet?

Jenom si sbalte batůžek a vyrazte. Jste-li oba sportovně založení, vytáhněte svou polovičku na kola. Dáváte-li přednost chůzi a pomalejšímu tempu, běžte pěšky. Ale takový celodenní výlet v přírodě spojený s piknikem, to už zní jako lákavý plán, co myslíte?

3. Zajděte k vodě

A nemusí to být nutně koupaliště! Ta se sice mají brzy otevírat, ale všechny podrobnosti jsou trochu nejasné. Ale co takové krásné jezero nebo čistá řeka? V řece se sice nevykoupete, ale brodit se v ní je velice příjemné! Připojí-li se k vám i chlupatý parťák, máte o zábavu postaráno. A bonus navíc, u vody se dokonale relaxuje! Zeptejte se rybářů.

4. Navštivte zoo

Patříte-li mezi milovníky zvířat, užijte si příjemný výlet do zoo. Toulání se zalesněnými stezkami a pozorování divokých zvířat je příjemné zpestření dne. Protože v zoo nebude ani tolik lidí, užijete si procházku v soukromí bez velké spousty rušivých vlivů. Ale pozor, nezapomeňte si vstupenky objednat předem online.

5. Objevte přírodní krásy

Česká republika má jednu obrovskou výhodu. Na rozdíl od Anglie tu máme lesy, parky a další přírodní úkazy volně přístupné. Alespoň ve velké spoustě případů. Nebrzdí nás otevírací doby, státní nařízení ani se nemusíme trápit s rouškou. Tak vzhůru do skal, rašelinišť a pralesů v České republice! Příjemná atmosféra, čerstvý vzduch a nová místa čekají.

 

Kam se vypravíte na rande vy? Máte své vlastní tipy?

 

 

 

Nastavení Cookies
Přejít nahoru