7 tipů, co zásadně nedělat, když potkáte muže svých snů

Každá z nás by ráda potkala muže svých snů. I když je realita vždy o trochu odlišná, štěstí nám může přát a i v tomto nečase můžeme potkat někoho, kdo alespoň z větší části splní naše očekávání.

Jenže nástup plného štěstí nemusí vydržet dlouho. Když už si myslíme, že jsme toho pravého potkaly, můžeme dle nepřiznivé dosavadní situace i předchozím špatným zkušenostem začít tropit hlouposti. Nabízím vám proto 7 tipů, co zásadně nedělat, když potkáte muže svých snů.

1. Nepodléhejte mu

Cítíte se v běžných situacích silná a sebevědomá? Rozhodně tuto vlastnost neztrácejte, pokud toho pravého potkáte. Právě to na vás může nový partner obdivovat. Jakmile mu začnete podléhat a svoji sílu vedle něj začnete ztrácet, muž to často vycítí a postaví se do pozice nadřazeného. I když očekáváme od svého partnera sílu a vedení, nikdy nesmíme dopustit, aby nás zcela ovládal. Jsme silné.

2. Nebuďte mu pokaždé k dispozici

Zamilovanost je krásná věc a každá z nás po ní touží. Určitě byste se svoji novou láskou chtěla trávit každou minutu svého života, ale buďte obezřetná. Muž rád dobývá a pro tuto vlastnost mu musíte dát prostor. Ne pokaždé mu přikývněte, že máte čas, když vás poprosí o novou schůzku. I když čas máte, dejte dalšímu setkání trochu odstup. Aby však muž nenabyl dojmu, že o něj nestojíte, potvrďte mu, že se velmi ráda s ním uvidíte. Ale co to zkusit v jiný termín, protože v jeho navrhovaný již něco máte?

3. Nebombardujte ho smskami

Mobilní komunikace má jednoznačnou výhodu, jsme všichni kdykoli a kdekoli dostupní. Zároveň však nese s sebou i nevýhodu. Předpokládáte, že daná výhoda je samozřejmostí. Proto občas ráda píšete smsky a očekáváte, že nejlépe ihned na ni dostanete odpověď a když ji nedostanete, hned píšete, proč druhá strana neodpovídá. Byla jsem svědkem situace, kdy si muž četl smsku zřejmě od své manželky v pražském metru (i když to často nedělám, jeho telefon byl tak veliký, že obah displaye se nedal přehlédnout, proto jsem konverzaci částečně viděla). Začal psát odpověď, jenže psaní zřejmě nebylo jeho předností, proto slova často a znovu přepisoval. Trochu jsem ho podezírala z toho, že hodně přemýšlí nad tím, co vlastně napsat, možná špatné zkušenosti s reakcí na určitá slovní spojení. Než smsku dopsal a odeslal, pípla mu další. Přečetl jsi ji, jenže omylem si tak vymazal předchozí obsah, tak ji začal psát znova. Když už ji dokončil, snažil se ji odeslat, jenže ve stanicích nechytl signál tak rychle, aby zpráva odešla. Když jsme dojeli na konečnou, začal mu zvonit telefon. Zvedl ho a reagoval už poměrně dost podrážděně, i když se na první smsku usmíval. Toto je konkrétní příklad toho, proč nikdy nemůžeme dostat odpověď ihned, i když to předpokládáme. Pokud bude chtít odpovědět, tak vám odpoví. Nezabývejte se displayem vašeho mobilu, nekontrolujte příchozí zprávy. I v mobilní komunikaci reagujte naprosto přirozeně.

4. Neříkejte mu hned na začátku, kolik chcete nebo máte dětí

Představte si muže jako lovce, jako vůdce tlupy. Chce mít jasnou a jedinou kontrolu nad pokračováním svého rodu. Věděly jste, dámy, že i mužský penis je přizpůsoben tak, aby svým speciálním tvarem a díky přidruženým kopulačním pohybům vypudil případné předchozí semeno jiného muže? A pokud říkáme, že muži přemýšlí jenom penisem, v tomto případě se to může potvrdit. Primárně chtějí vlastní děti a rádi rozhodují o jejich celkovém počtu, nehledě na to, že si často dopředu přejí i pohlaví svého potomka. Informace o tom, že chcete minimálně 4 děti, nebo že už máte 2 děti z předchozího manželství, by je mohla odradit, respektive jejich přemýšlení trochu posunout jinam. Nezahlcujte je proto zpočátku podobnými informacemi, dejte jim trochu čas.

5. Nepřidávejte si ho na Facebook či na jiné sociální sítě

Sociální sítě opět pomáhají v udržování kontaktu s našimi blízkými a přáteli, jenže se zároveň mohou stát nástrojem paranoie. Pokud si svého vysněného muže přidáte na Facebook, bezpochyby začnete ihned zkoumat jeho seznam přátel a především ten s ženským osazením. Která z nich může být jeho ex? Je hezčí než já? A proč olajkoval fotku této blondýny? Co s ní má společného? Prostě zapomeňte na Facebook a další sociální sítě, žijte s ním v reálném světě. Ke spokojeném vztahu žádnou síť nepotřebujete.

6. Nezačněte s ním ihned bydlet

Chápu, že byste se svým partnerem byla ráda co nejčastěji. Ráda byste pro něj připravovala skvělé obědy (jen doufám, že dle mamčiny kuchařky a ne nějakého televizního patlala). I přesto důrazně nabádám, abyste myšlenku o společném bydlení ještě pozdržela. I když to váš partner může považovat zpočátku za odmítnutí, raději u něj častěji přespávejte. Dejte mu pocit, že jste mu stále vzácná a že si vás ještě musí získat.

7. Nepředstavujte ho zpočátku své rodině

Muži nemají rádi své tchýně, to se ví. Když mu ji či celou rodinu velmi brzy představíte, bude si myslet, že se ho snažíte uhnat do chomoutu. To je pro chlapa, který se občas chová jak vzpouzející se hřebec, rána pod pás. Rodina je důležitá, i pro něj, ale potřebuje čas pochopit všechny vaše rodinné vztahy. Nejdříve mu o své rodině často a hezky povídejte, vysvětlete mu dopředu i případné neshody, které možná u vás v rodině existují. Uveďte ho v obraz tak, aby na první setkání byl dostatečně připraven. Pokud byste postupovaly jako při léčbě šokem, mohl by se zdráhat a utéci.

A rada na závěr: vysněný muž je především ten, který vás miluje takovou, jakou jste. 

Nastavení Cookies
Přejít nahoru