Banán má podobu penisu, proto také zlepšuje sexuální život

Sexuální život si zlepšíte pravidelnou dávkou banánů. Příroda má vždy smysl pro detail, a proto není divu, že nám často i naznačuje, co máme jíst, nebo jak se chovat. To platí i v případě banánu. Toto exotické ovoce je nápadně podobné penisu. Příroda nám tím jasně říká: “Jez toto ovoce a užiješ si ještě více slasti.” 

Pokud bychom se měli podívat na toto ovoce z odborného hlediska, tak banán obsahuje 75 % vody, 12 % cukru (přičemž glukóza je přítomna z 48 % a fruktóza ze 40 %), dále tam můžeme nalézt aminokyseliny či omega-3 a -6 mastné kyseliny. Celý výčet složení banánu si můžete přečíst na stránkách Jamese Kennedyho, který ovoce popularizuje ve formě složení jako u potravin.

Právě díky vysokému složení jak sacharidů, bílkovin, minerálů či vitamínů ovlivňuje tato potravina významně sexuální funkce. Díky banánu získají muži také více energie na plnohodnotný výkon. Banán totiž v sobě obsahuje B vitamíny a enzym nazývaný jako Bromelain, který se pozitivně podílí na stimulaci a regulaci pohlavních hormonů.

Tím se dostáváme k faktu, že banán pomáhá spermatu. I když se na diskuzních fórech hovoří v souvislosti s banánem o chuti spermatu, banán pomáhá mužům k tomu, aby jejich sperma neztratilo na kvalitě. Banán navíc obsahuje velké množství minerálů, především pak hořčík, které se podílejí na správném fungování prostaty.

A v neposlední řadě díky přítomným vitaminům B1, vitaminu A a vitaminu C zvyšuje muž svou výdrž při sexuálním aktu. Takže pokud jste někde četli, že banán je dobrý na sex, tak jste četli správně. Příroda vám opravdu říká. Má to tvar penisu, je to dobré pro sex. A co si budeme povídat, banán nám může posloužit i jako skvělá hračka pro sexuální předehru. Co třeba banán se šlehačkou?

Nastavení Cookies
Přejít nahoru