Dojímavý příběh lesbického páru v novém seriálu

Také už i do Česka dorazil nový seriál z produkce CBS v anglickém originále Under The Dome, v Česku známý jako Pod Kupolí. Seriál aktuálně běží na Fandovi. Seriál vám bude nápadně připomínat hlavní dějovou osu z celovečerního filmu The Simpsons, kde celé městečko skončilo kvůli Homerově ignoranci pod kupolí.

un

Stejný osud potkal i městečko Chester, jehož obyvatelé nemohou opustit jeho okolí kvůli neviditelné kupoli, která má dokonce i vlastní atmosféru. Součástí seriálu je i příběh lesbického páru, který vychová problematickou adolescentní dívku. Jako rodina projížděly městečkem náhodou, když je nečekaně kopule rovněž odřízla od okolního světa.

I když je seriál podle námětu světoznámého spisovatele Stephena Kinga zaměřen spíše na mysteriózní problematiku, i minoritní téma zde má prostor. V jednom díle dokonce dojde i na urážky od místních vidláků. Ostatní obyvatelé překvapivě výchovu dívky u lesbického páru přijímají bez problémů.

I když osud lesbického páru je nejistý a bohužel i tragický, přesto dojde v seriálu i na romantický moment, kdy si člověk uvědomí, že nejdůležitější v partnerském soužití je především láska a porozumění. Pokud jste ještě o seriálu neslyšeli, nastudujte si ho na seriálovém portálu Edna.

Nastavení Cookies
Přejít nahoru