Důvody, proč být vždy sám sebou

Nejen v reálném životě, ale i na seznamce je důležité být sám sebou. Proč? S důvody vás seznámíme!

 

Zklamání

Můžete sehrát sebelepší roli svého života a zapůsobit na člověka, který se vám tolik líbí, avšak nikdy to nevydrží na věky. Vy jste zkrátka vy a jednou to na světlo vyjde. Neberte potenciálnímu partnerovi jeho cenný čas a nepřetvařujte se. On i vy si zasloužíte upřímnost od samého začátku.

 

Osobní pohodlí

Možná jste dobří herci, možná jste dokonce báječní herci! Ale buďte k sobě upřímní. Cítíte se takhle dobře? Opravdu s úsměvem na tváři budete zdolávat desítky kilometrů na kole, i když jste milovníci opalování, klidu a pohody? Netvrďte o sobě opak. Nezapomínejte, že vaše spokojenost se podvědomě přenáší i na partnera.

 

Sebevědomí

Ukažte, co ve vás je. Opravdu je. Máte nějaký neobvyklý koníček? Nestyďte se za něj a nastavte ho světu na odiv! Určitě existuje člověk, kterého okouzlí nejen vaše maličkost, ale i vaše hobby. Modelaříte, sbíráte ubrousky nebo hrnečky? To je dobře! Ani se nenadějete a najdete parťáka, který vaši vášeň bude sdílet.

 

Zdraví

Jak souvisí zdraví s vaším já? Velice úzce! Tělo zkrátka pozná, když se tlačíte do něčeho, co vám je nepříjemné, když se přetvařujete. Vaše falešná tvář se časem může projevit v podobě nemoci nebo jiného zdravotního problému. A to je zbytečné. Každý jste krásný jedinečný originál. Předveďte ho v tom nejlepším světle. Nikdo takový už po světě nechodí.

 

Správné osoby

Jedině, když budete sami sebou, přitáhnete ty správné lidi. Vystupujete jako hulvát? Nedivte se, že přitahujete samé nesympatické tváře. Děláte ze sebe nóbl osobu? Nedivte se, že vám idol už víckrát neodpoví, když vám vyprávěl o drahé restauraci, kterou uvádíte jako svou oblíbenou, přitom vy jste v ní nikdy nebyli. Bude to lež a dotyčný to pozná.

 

Nyní už znáte důvody, proč zůstat sami sebou. Obsahuje váš profil nějakou lež? Odstraňte ji a nahraďte ji krásnou pravdou. Ukažte světu a potenciálním partnerům svou opravdovou tvář!

Nastavení Cookies
Přejít nahoru