Předsudky vládnou světem a v případě gayů to platí dvojnásob. Vezměte si tuto situaci. Jakmile se drží na ulici dvě holky za ruce, nikdo se nad tím ani nepozastaví. Pokud ruku v ruce jdou dva kluci, někteří odvrací svůj pohled a někteří i dokonce pohoršeně kývají hlavou. Pokud si kdokoli v televizi dělá legraci z gayů, většinou začne mluvit zvýšeným hlasem, mávat ručičkama a vykopávat nohama jako koza. Těmto klukům, my gayové, říkáme “vykrouceniny”, “tety” a častujeme je dalšími výrazy, které jsou spíš hanlivého charakteru.

Předsudky vládnou i v oblasti seznamování u gayů. Přečtěte si článek o posledním nárůstu počtu HIV a stoprocentně tam najdete odstavec, že nejvíce jsou nakaženi právě gayové, protože jsou přeci promiskuitní. Opravdu? A není to spíš tím, jaký styl sexu provozují a že se právě tímto způsobem nákaza šíří rychleji?

Ano, jsme chlapi, od přírody máme v kódu, že jsme rozdávači semena a hledáme stále nové výzvy, ale stejně tak se chovají i heterosexuálové, jenže o tom se až tolik nemluví. Gayové mají tu “výhodu”, že nejsou vázani rodinou, dětmi, jsou prostě volní a protože někteří z nich se se svou orientací těžko smiřovali, snaží si pak život užívat naplno a ano, někdy to sklouzne k častému střídání partnerů.

Osobně si však myslím, že pokud gayové na seznamce hledají sex, je to tím, že už mají za sebou tolik zklamání, že se raději uchýlí alespoň k uspokojení základní potřeby. Abraham Maslow (ten co vymyslel pyramidu lidských potřeb) by určitě zajásal, protože pokud není uspokojena základní potřeba, k seberealizaci to člověk nikdy nedotáhne, a gaové potřebují sakra velkou seberealizaci. Jsou totiž často, jak Němci říkají, pünktlich.

Když se však většiny gayů zeptáte, co vlastně hledají, tak vám nejdříve kulantně odpoví, že buď kamaráda, nebo “se uvidí”, protože nechtějí už hned na první dobrou prozradit, že jim je prostě smutno, že také chtějí trávit čas ve dvou, že každý z nich sní o tom klukovi, který je bude milovat celým svým srdcem a který mu zůstane věrný.

A proč se tedy vlastně na některých seznamkách objevují na úvodních fotkách penisy? Budete se divit, ale většinou jsou to fotky ženáčů, co hledají trochu rozptýlení v jejich jinak nudném heterosexuálním soužití.

Yellobar

Napsáno

Yellobar

Yellobar.com je seznamkou pro vážný vztah. Je zdarma, žádné měsíční ani registrační poplatky. Vyrobeno v České republice.