Holky s větším zadečkem jsou pořádně vášnivé

Podle nosa poznáš kosa. Tohle si prý holky říkají, když se snaží zjistit, jak dobrou má chlap výbavu. Co si budeme, pánové, povídat, my víme nejlíp, jak jsme na tom a co vlastně naši velikost prozradí. Ale jak je to u holek? Všiml jsem, že i stále více kluků touží po holkách, které jsou reklamou na hlad a stále více touží, když mají malý zadeček. Já si stále zákládám na tom, že holka má mít proporce macatý.

Hubené holky nazývám spíš “skinny bitches”. Zajímají je jenom nákupy v obchoďáku, k obědu neschrupnou víc než salát s nízkotučným dresingem a co je nejhorší, jsou věčně protivné. Místo sexu si raději textují se svou kámoškou, kam zítra vyrazí na nehty. Jsem upřímně velmi zklamán, že podobnou vychrtlinu si vyhlídl můj oblíbený DJ Calvin Harris. Randí totiž s Taylor Swift. Když se podíváte na její poslední video, nemůžete si nevšimnout, že ve výstřihu jsou jí vidět žebra. Zadek prakticky žádnej. Tahle holka musí být v posteli ledovou královnou.

Naopak taková Jennifer Lopez, ta musí být totální tygřicí. Její zadeček je opravdu monstrózní a mnoho z nás by si chtělo alespoň sáhnout. Pudy mluví za nás, stejně jako rozmnožovací proces. Ten jasně ukazuje, že ženy s větším pozadím jsou i lépe uzpůsobené k rození, mají totiž širší pánev, která je při porodu důležitá. O tom, že ideál ženy není v její vychrtlosti, povrzuje i objev z mladého paleolitu. Ano, mluvím o Věstonické venuši. Chlapi v té době dobře věděli, co je pro rodinu a sex nejlepší. Takže až příště bude pokoukávat po nové holce, zkuste si vybrat tu s větším zadečkem. Určitě nebudete zklamáni a ostatním holkám dáte jasně i najevo, že opravdu není dobře, pokud se nedokážou pořádně najíst.

Nastavení Cookies
Přejít nahoru