Jak by měl vypadat profil na seznamce

Vytvoření profilu na seznamce zabere chviličku. Znáte ale pravidla, kterými se řídit, abyste zaujali potenciálního partnera či partnerku?

  Fotografie je základ

I když se vy sami na vzhled třeba příliš nezaměřujete, nepodceňujte vložení vaší profilové fotografie. Protože zkrátka nemáte možnost protějšek potkat nejprve osobně, nýbrž online, fotografie je to první, co zaujme.

Ale pozor! Hledáte vážný vztah založený na vzájemné úctě a důvěře. Proto nevkládejte snímek, který vypadá jako pozvánka do postele. Nijak jej neupravujte a na retuš rovnou zapomeňte. Dámy se mohou příjemně nalíčit, pánové mohou zapůsobit sympatickým sestřihem a upravenými vousy.

Tip: Nahrávejte kvalitní fotografie, kde je dobré světlo. Rozmazaný snímek focený na párty o půlnoci mobilem nikoho neoslní.

  Buďte jedineční!

Nikdo jako vy už po téhle planetě nechodí. Lidé si mohou být v lecčems podobní, avšak nikoli stejní. Nehrajte si na někoho jiného a předveďte své nejlepší já. Uveďte své koníčky a záliby. Jaká jsou vaše životní očekávání? Kam to chcete jednou “dotáhnout”? Nemusíte psát všechno, tak dlouhý text by spousta zájemců ani nedočetla, ale nezapomínejte, že právě vaše vlastnosti jsou to, co zaujme. Vyhněte se také až příliš stručné charakteristice, protože se o vás lidé mnoho nedozví.

  Odpovídejte na možná proč

Proč? Protože při čtení vašeho profilu si možná kde kdo položí otázku: “Proč dělá právě tohle? Co ji/jej na tom baví?” Podělte se s potenciálním partnerem či partnerkou o své důvody. Vysvětlete, proč je daná záležitost pro vás tak důležitá. Pochopit vaše přání a potřeby je důležité. Je to klíč k tomu, aby se vám ozývali jen ti správní lidé, kteří vaše hodnoty sdílí. Když uvedete nepravdivou informaci, budete neustále narážet na lidi, kteří vám nerozumí a vy se stále budete divit proč. Buďte prozíraví a svou upřímností těmto trablům předejděte.

 

Jak vypadá váš profil? Jsou všechny informace pravdivé? Splňuje vaše fotka požadavky, nebo jste ji tam pro jistotu ani nenahráli?

Nastavení Cookies
Přejít nahoru