Jak oslovit ženu na seznamce?

Stojíte před problémem, kdy chcete oslovit objekt svého zájmu, ale nevíte, jak na to? Už se nemusíte obávat seznámení se ženou! My vám poradíme.

  Nebojte se

Objevili jste vytoužený poklad, se kterým byste rádi navázali kontakt? Pak už stačí udělat jen první krok a dámu oslovit. Pravděpodobně ona o vás dosud nemá ani ponětí. Pokud se tedy neozvete vy jí, ona vám také ne. Zahoďte stud a udělejte to! Projevit svůj zájem je nejen sympatické, ale jedná se také o první vstřícné gesto.

  Buďte originální

Vyhněte se otřepaným frázím typu: ”Ahoj, jak se máš?”. To můžete napsat dlouholeté kamarádce, nikoli však potenciální partnerce. První dojem je důležitý i v písemné formě. Nepodceňujte ho.

  Představte se

Nemusíte ženě posílat svůj životopis. Bohatě postačí, když se krátce představíte. Nejen, že jde o základy etikety, ale též uděláte lepší dojem. Ženy rády znají člověka, se kterým se seznamují.

  Napište něco o sobě

A nemyslím tím několik odstavců textu, kde protějšek obeznámíte se všemi svými klady a úspěchy. Nikoli. Bohatě postačí krátký popis toho, na co jste sami hrdí a co by mohlo ženě imponovat. Chlubit se počtem vypitých piv za co nejkratší čas je možná úctyhodný trik, avšak dáma ohromena rozhodně nebude.

  Napište něco o ženě

A to je zásadní! Vysvětlete druhé polovičce, proč jste oslovili právě ji, co se vám na ní líbí. Buďte upřímní a sví. Na nic si nehrajte. Můžete přiložit několik otázek, které vás o dotyčné zajímají. Tím si zajistíte odpověď.

  Takhle to zkuste!

  • “Ahoj, jmenuju se Franta. Mám moc rád houbaření a akční filmy. Píšu ti, protože mne zaujal tvůj úsměv. Líbí se mi. Co ráda děláš ve volném čase ty?”

  • “Dobrý večer Pájo. Jste mi velmi sympatická a rád bych vás poznal víc. Osobně preferuji divadlo a klasickou literaturu. Jak nejraději trávíte svůj volný čas?”

  Tomuhle se vyhněte!

  • povýšenost

  • egocentričnost

  • předpoklad okamžitého souhlasu dámy

  • hulvátství

 

Jak oslovujete ženy vy? Máte vlastní triky, jak okouzlit opačné pohlaví?

Nastavení Cookies
Přejít nahoru