Jak potkat na internetu novou známost?

Statistiky ukazují jednu zajímavou věc: přes internet se seznámí až čtvrtina všech párů. Pravdou zůstává, že internet je místem netušených možností. Naleznete tu bezpočet seznamek, a jak průzkum dále uvádí, 20 procent všech uživatelů hledá skutečně vážný vztah. Toto číslo se mění v závislosti na tom, na jakou seznamku se registrujete. Pokud hledáte nového partnera, jak potkat na internetu novou známost?

 

Vyberte si seznamku šitou na míru!

 

Toužíte po vážném vztahu, nezávazném poměru, kamarádovi nebo milence? Na internetu existují seznamky zaměřené na konkrétní účel. Až si ujasníte, co od partnera očekáváte, vyberte podle toho internetovou seznamku. Zatímco mladí lidé do třiceti let preferují nezávazný vztah, starší lidé obvykle hledají vážnou známost. Na neplacených seznamkách narazíte spíše na uživatele, kteří chtějí flirt nebo sex na jednu noc. Vyplatí se proto aktivovat si placené členství nebo zaplatit vstupní poplatek. Na placených seznamkách snáze objevíte uživatele se zájmem o dlouhodobý vztah.

 

Prozraďte o sobě důležité informace!

 

Základem úspěšného seznámení přes internet je vytvořit na seznamce poutavý profil. Prozraďte na sebe maximum informací, které by ostatním uživatelům napověděly, jaké jsou vaše zájmy, jaký upřednostňujete druh vztahu a co očekáváte od svého budoucího partnera. Váš profil by měl působit originálně a optimisticky. Nezmiňujte se v něm o svých minulých zklamáních a rozepište se, co byste chtěli s tím druhým zažít. V ničem nelžete – pravda by stejně vyšla časem najevo. Šance na seznámení zvýší stylová profilová fotografie, která odpovídá vašemu současnému vzhledu.

 

Udělejte první krok!

 

Zvláště ženy vyčkávají na to, až je jako první osloví muž. Dejte sbohem pasivnímu chování a projděte si profily z vašeho města a okolí. Pokud vás někdo zaujme, nečekejte na oslovení a pošlete mu zprávu. Ne však ledajakou. „Ahoj, jak se máš?“ napíšou další desítky uživatelů a vám jde přeci o to, abyste zaujali! Prohlédněte si profil vybraného protějšku a reagujte na jeho zájmy a zeptejte se ho na něco smysluplného. Vyjadřujte se slušně a bez gramatických chyb. Tím dáte najevo svou inteligenci a úctu k tomu druhému.

 

Neorientujte se pouze podle fotek

 

Ano, hlavně muži dají na atraktivitu potenciálních partnerek. Zkuste se ale od toho oprostit a kromě prohlížení fotek také pečlivě čtěte informace v profilech. Možná zjistíte, že uživatel sice nevypadá jako váš oblíbený herec nebo modelka, zato máte společné zájmy a představy o životě. Osobní setkání pak napoví, zda mezi vámi vznikne ta správná chemie a přeskočí pomyslná jiskra. Přestaňte oslovovat jenom atraktivní protějšky, u kterých máte mnohonásobně menší šance.

 

Internetové seznamky jsou nevýhodné v tom, že v koncentraci uživatelů můžete přehlédnout toho pravého partnera. Navíc v anonymním prostředí můžete narazit na mnoho polopravd a lží, které vám mohou přinést zklamání. Seznamujte se proto na seriózních seznamkách, kde máte záruku toho, že to uživatelé se seznamováním myslí vážně!

Nastavení Cookies
Přejít nahoru