Jakými plavkami letos okouzlit?

Horké počasí nás již brzo přiměje k ochlazování na koupališti. Většina žen tak začne řešit odvěký problém. Co na sebe? Letos zapomeňte na klasické bikiny, protože letí především jednodílné plavky. Snadno tak zakryjete své problematické partie a ještě budete in. Jednodílné kousky rovněž více podněcují mužskou fantazii, a tak vám přidávají na atraktivitě.

Frčí monokiny a jednodílné plavky s hlubšími výstřihy

Hitem sezóny jsou různé typy jednodílných plavek. Módními vzory jsou květinové a vzor pavího peří.  Jestliže máte širší boky, tak vám budou velmi slušet jednodílné plavky se speciálním výstřihem vpředu. Ale nebojte se, vaše vnady zůstanou v plavkách! Je o něco hlubší než klasický výstřih u plavek a směrem dolů se zužuje.

Tento výstřih opticky vyrovná nesouměrnost postavy. Dalším trendy modelem jsou plavky s výstřihem v přední i zadní části. V módě jsou letos také monokiny. Jedná se o model trochu připomínající bikiny, ale horní a dolní část plavek je spojena panelem. Na bocích jsou široké průstřihy. Výstřih v horní části zpravidla není příliš hluboký. Monokini sluší ženám s postavou jablka.

 

Příspěvek Víte, jaké plavky jsou letos in? pochází z Svět Dnes

Nastavení Cookies
Přejít nahoru