Jarní čas přeje novým láskám – dejte sbohem single životu

Každý z nás by si měl za svůj život vyzkoušet, jaké je to být single. Život bez partnera má své výhody. Poznáte sami sebe, emocionálně se zbavíte starých bolestí, můžete se věnovat svým koníčkům a naučíte se samostatnosti. Jenže člověk je tvor, který k sobě potřebuje partnera. Až si dosyta užijete single života, dejte mu sbohem. A proč ne třeba v jarním čase, kdy námi cloumají hormony a chceme zažít pocit zamilovanosti?

 

Na jaře se lidem „zapalují lýtka“

 

S jarem je spojeno znovuzrození. Všechno se zelená a kvete a v přírodě se rodí mláďata. Po dlouhé zimě si užíváme hřejivých paprsků slunce a navštěvujeme krásy naší země. Nabíráme novou energii a věříme v lepší zítřky a nové vztahy. Vydejte se na procházku a vychutnejte si tu krásu kolem. Pokud se vám „zapalují lýtka“ a nechcete být déle sami, rozhlížejte se kolem sebe. Třeba budete míjet protějšek, který bude bloumat parkem osamoceně jako vy.

 

Jaro jako nejlepší čas na lásku!

 

Jistě s námi budete souhlasit, že jaro je nejlepší čas na lásku. Ať už toužíte po flirtu nebo dlouhodobém vztahu, lidé jsou v tomto období otevřeni všemu. Trápí vás, že momentálně žádnou lásku nemáte a nemůžete se s nikým podělit o svou radost z jara? Vyrazte do společnosti, přihlaste se do turistického kroužku nebo si dejte inzerát, že hledáte parťáka pro strávení volného času. Hledat můžete v reálu i na internetu – obě varianty mají svá pro a proti.

 

Kde hledat partnera v reálu?

 

Možná nejste společenský typ nebo nejste na vysedávání po barech, ale pravdou zůstává, že v baru máte nejvíce příležitostí k seznámení. V barech více než kde jinde narazíte na svobodné protějšky, kteří jsou tzv. na lovu. Ať už jste žena nebo muž, jestliže se vám někdo bude líbit, pozvěte ho na drink. Chtěli byste protějšek se stejnými koníčky a zájmy? Navštěvujte místa, kam chodí právě lidi s vašimi zájmy: hudební festivaly, semináře osobního rozvoje, umělecké výstavy, divadla nebo akce s domácími mazlíčky. Přijímejte také pozvání svých přátel na různé oslavy a akce – třeba vás seznámí se svými nezadanými přáteli.

 

Proč se seznamovat na internetu?

 

Jste příliš časově zaneprázdněni nebo nemáte akční povahu a většinu volného času se zdržujete doma? I vy máte vysokou pravděpodobnost, že se seznámíte. V současné době jsou mezi všemi generacemi oblíbené seznamovací aplikace a online seznamky. Zejména večer nebo při špatném počasí jsou na takových seznamkách online tisíce uživatelů ze všech koutů Česka i z vašeho bezprostředního okolí. Na placených i neplacených seznamkách vyhledáte uživatele podle několika kritérií. Jeden den si napíšete zprávu a další den už se třeba uvidíte. Pokud se zaregistrujete na ověřené seznamce, nemusíte se obávat falešných profilů ani podvodníků.

 

Na co si dejte při seznamování pozor?

 

Na seznamkách vždy chraňte své soukromí a nerozdávejte na potkání své telefonní číslo ani email. Na svém profilu nezveřejňujte nic osobního, například kde bydlíte nebo vaše celé jméno. Narazit můžete na urputné uživatele, kteří nerespektují váš nezájem a stůj co stůj se snaží o komunikaci. Naštěstí si takové uživatele můžete zablokovat nebo je nahlásit. Někteří uživatelé mohou působit natolik důvěryhodně, že jim pošlete svou erotickou fotografii. Jestliže přistoupíte k tomuto kroku, neměl by vás na fotce nikdo poznat. Jinak byste se mohli stát obětí vydírání. Neodhalujte svou tvář a zakryjte si tetování či výrazná mateřská znaménka. Schůzku si domluvte na veřejném místě a nechoďte hned k někomu domu.

 

Hledání jarní lásky nebylo nikdy jednodušší – zvlášť pokud k seznámení použijete internet a registrujete se na nějakou prověřenou online seznamku!

Nastavení Cookies
Přejít nahoru