Kam zajít v zimě na rande?

V zimě si stěží sedneme na louku a budeme si užívat horkého sluníčka. Během pěti minut bychom zmrzli. Kam tedy zajít na rande během chladných dnů? Máme pro vás několik tipů!

Vsaďte na Vánoční trhy

Těch je od listopadu do Vánoc všude plno! Ve velkých městech, v zahraničí, ale i v menších obcích. Využijte toho a nasajte tu kouzelnou atmosféru ve dvou! Není nic krásnějšího, než ozdobené stánky, svítící vánoční ozdoby, vůně punče a dalších lahůdek. Pochutnejte si na neobvyklých lahůdkách, poseďte u stánku s horkým punčem nebo grokem, poslechněte si vánoční koledy od místního sboru. Co víc si přát? Snad jen nějakou maličkost jako památku na takový krásný den!

Zajděte do kavárny

Kavárna, jako by byla symbolem zimy. Je to místo, kam se člověk přijde ohřát a cítí se tu pomalu jako doma. Měkká křesílka, horký čaj, lahodná káva a zákusek. Na pozadí hraje jemná nerušivá hudba a vy tu můžete zůstat celé hodiny. Kavárna se tak stává ideálním místem nejen pro pracovní ráno, ale také pro příjemné rande plné veselého rozhovoru a vánoční nálady. Vždyť která kavárna by nevyužila možnost tematicky vyzdobit svůj interiér?

Sportovní rande na bruslích

Nejste žádní sportovci? To vůbec nevadí! Stačí, když umíte bruslit a máte náladu trávit čas v mrazivém prostředí. Se svým protějškem můžete bruslit ruku v ruce celé hodiny a ještě si u toho povídat. Další možností je hravé blbnutí a soutěžení na ledě, jste-li tento typ. Některé stadiony dokonce mají stánky, kde posedíte a dopřejete si něco malého k jídlu nebo k pití. Opusťte od lenivých rande v kině a zkuste něco akčnějšího.

Máte rádi zvířata? Nakrmte je!

Milujete procházky v přírodě? Spojte příjemné s užitečným a přibalte s sebou tvrdé nebo staré pečivo. Zůstaňte chvíli u řeky a uvidíte, kolik kachen a labutí se k vám připojí. Krmení zvířat patří nejen mezi relaxační činnosti, ale zároveň tak příjemně strávíte čas se svou druhou polovičkou. Variantou je pak cesta do lesa, kde naplníte  krmelec lesní zvěři, která vaši péči náležitě ocení.

 

Kam byste na rande zamířili vy? Jak trávíte zimní dny se svým partnerem či partnerkou?

Nastavení Cookies
Přejít nahoru