Kamarád gay je váš nejlepší parťák. Nevěříte?

Každá žena, která má mezi svými přáteli alespoň jednoho gaye, vám potvrdí, že je to jeden z jejích nejlepší přátel. Proč? Každý gay už jenom svojí orientací přeci jen rozumí ženám o trochu více, navíc díky svému minoritnímu postavení a závislosti na pochopení ostatních dokáže porozumět i hlubším pocitům. Cítění homosexuálů a především pak prožívání je velmi intenzivní, proto se pro mnohé stávají potřebnou vrbou, u které si lze vyzpovídat ze svých niterních problémů.

Tady je 5 důvodů, proč je či bude kamarád gay váš nejlepší parťák.

1. Gay má pochopení pro obě pohlaví

Zvláštností u homosexuálních jedinců je fakt, že dokážou porozumět oběma pohlavím najednou. Dokáží se vcítit do potřeb mužů i žen. Mužům rozumí ze svého postavení i z toho důvodu, že má o muže zájem, u žen naopak tím, že ženy obdivuje a uznává bezvýhradně jejich postavení. Postavení chromozomů má rovněž velký vliv na to, že gay stojí na pomezí obou pohlaví. Někde je to více na mužské, někdy více na ženské linii.

2. Gay dokáže být vrbou i drbnou

V tomto bodě se gay podobná ženskému pohlaví. Dokáže velmi pečlivě naslouchat, analyzovat a srovnávat a vyvozovat následky. Díky tomu se stává u žen často vrbou pro řešení především vztahových problémů. I když jeho řešení nejsou vždy výchozím bodem, přesto dokáže svou náladou, pozitivním nadhledem a humorem dát i vážným problémům ironický nádech, který ženy často potřebují. Zároveň se dokážou stát i drbnou, pokud to vyžaduje situace a stávají se tak i zábavným společníkem v oblasti sociální komunikace.

3. Gay je velmi pečlivý

Předností u homosexuálních jedinců je jejich velká pečlivost. Ta se projevuje nejen v jejich pracovních ale i osobním životě. Nenajdete mezi běžnými homosexuály bordeláře, ani pracovního flákače. Svou práci odvádějí vždy spolehlivě. Jejich pečlivost však někdy hraničí až s přehnanou úzkolivostí na splněný úkol. V zaměstnání proto dokážou být občas i nesnesitelní tím, jak se ženou za dokonalým splněním všech svěřených úkolů. Na druhou stranu tato vlastnost je například u žen velmi vyhledávána, protože vědí, že na takového člověka je vždy spolehnutí, což samy od ostatních také vyžadují.

4. Gay je vždy kreativní a často umělecky nadaný

Kreativitě se meze nekladou, dalo by se říct prakticky u každé činnosti, kterou vykonává gay. Má cit pro barvy, dokonalou souhru věcí, pro souměrnost i perfektní chuť. Kreativita jde u něj často ruku v ruce i s jeho talentem, který se projevuje v různých uměleckých činnostech. Ať už se jedná o umění, tanec, hudbu, malování, vaření či sport. Mnoho homosexuálů má také překvapivě talent pro technické věci, tito jedinci jsou však často skrytí a svojí orientaci tají s ohledem na společnost, ve které se pohybují. Kreativita je pro každého člověka zajímavou vlastností, pro kterou si gaye často velmi vážíme.

5. Gay dokáže naplno užívat volného času

Bez závazků a s větším množstvím volného času. Homosexuálové si dokážou umět díky své kreativitě a pečlivosti přesně rozplánovat svůj pracovní i osobní život. Pokud se jedná o volnočasové aktivity, ty umějí naplánovat a splnit opět do puntíku. Svůj život si prostě užívají, pokud jsou se svou orientací ve všech směrech dostatečně vyrovnáni. Proto volný čas strávený s nimi není nikdy prázdný.

Všechny tyto body se vás snažily motivovat k jedné věci. Neodsuzujte některé jedince kvůli jejich orientaci, zkuste pochopit jejich život a zjistíte, že ten váš dokážou o mnohé obohatit a budete velmi mile překvapeni, jak takový člověk dokáže být vaším skvělým parťákem, o čemž jste jako heterosexuál doposud nevěděli.

via GIPHY

Nastavení Cookies
Přejít nahoru