Kamila: Můj přítel nemá rád sex

Jen málokterý chlap nemá rád sex. Já jsem bohužel natrefila na chlapa, který ho prostě rád nemá. Půl roku jsme se už spolu nemilovali a já už jsem zoufalá z toho, co mám dělat. Opravdu ho miluji, jsme spolu dva roky a podvádět ho nechci. Začalo to vlastně nenápadně. Na začátku jsem přisuzovala jeho lehčí neobratnost v posteli nervozitě. Je to přeci jen introvert a navíc dost plachý, pro mě však tím byl velmi roztomilý. Říkala jsem si, že ho všemu naučím a vycvičím si ho k obrazu svému.

Zpočátku to tak i vypadalo, jenže jsem v práci byla zavelena povinnostmi a na milování jsem taky neměla občas náladu. Když už přišlo na věc, někdy jsem to sama brala spíše jako povinnost. Teď nevím, jestli to třeba taky nebyla moje chyba, že jsem to tak brala, protože pak z ničeho nic se přítel ode mě odtahoval. Když jsem ho hladila, raději vstal a šel si dát něco k jídlu, a já mezitím z únavy usnula. A pak najednou nic. Citlivý a hodný a milý je ke mně stále, jenže nevím, co se vlastně stalo. Když nad tím tak přemýšlím, tak si vlastně říkám, že ten vztah k sexu nikdy neměl až tak pozitivní. Je možné, že jsem to zavinila i já? Nebo je můj přítel asexuál? Tuto otázku jsem si pokládala dnes a denně.

Často jsem se o tom bavila i s kamarádkami, jenže ty mě usvědčovaly v tom, že má jinou. Tomu já osobně ale nevěřím, protože myslím, že mu v tomhle můžu 100% věřit. Vím, že by mě nikdy nepodvedl. Jednu chvíli jsem i přemýšlela, jestli není třeba homosexuál, ale to jsem pak striktně vyloučila. S erekcí nikdy neměl sebemenší problém, ale neměl chuť to dál rozvíjet.

Protože jsem chtěla náš vztah za každou cenu udržet, vyrazila jsem za paní psycholožkou. Byla moc milá a dala jsem na její radu, abychom si o tom vážně promluvili. Byla jsem trochu v šoku, když mi řekl, že sex mu prostě nic neříká. Řekl mi, že mě miluje, že se mnou chce být a že chce mít i se mnou děti, jenže sex mu stačí prostě jen občas a že si o něj řekne sám. Máte někdo podobné zkušenosti? Mám to nějak řešit? Mám ho opravdu moc ráda, ale sexuální život mi opravdu chybí.

Kamila z Českých Budějovic

 

Nastavení Cookies
Přejít nahoru