Letní šatník 2018: Co by v něm nemělo chybět?

Pokud jste se do tradičního třídění šatníku letos ještě nepustili, je nejvyšší čas. Dejte stranou zimní a jarní kousky a zbavte se i toho, o čem jste doufali, že vám touto dobou zcela určitě padne. Letošní letní módní trendy jsou totiž rozmanité a budete potřebovat více prostoru než kdy dříve.

Jak efektivně vytřídit šatník?

Prvním krokem k obměně šatníku je jeho pečlivé vytřídění. Toho ovšem jen těžko docílíte, když budete hodinu nečinně zírat směrem k šatní skříni. Všechno oblečení je potřeba vyndat, případně vyzkoušet a poté se rozhodnout, zda není na čase některé kousky poslat o dům dál. Ideálním způsobem, jak se nenošeného oblečení zbavit, jsou kontejnery na oblečení, které následně poslouží k charitativním účelům.

Buďte však nekompromisní a nedovolte, aby vás ovládly nostalgické pocity. Pokud jste narazili na nějaké kousky oblečení, o kterých zcela určitě víte, že jste je po celý rok či déle neměli na sobě, zbavte se jich. Protože ruku na srdce, jaká je pravděpodobnost, že si je ještě někdy vezmete na sebe?

Letní trendy 2018

A čím že staré kousky obměníte? Letos se do módy vrací bizarní a provokativní móda z 80. let se všemi svými půvaby a výstřednostmi. Hlavní slovo si poté bere růžová barva, odvážné květinové vzory a v neposlední řadě krajka.

V šatníku by vám neměly chybět šaty krátké i dlouhé, sukně nejrůznějších střihů a délek a k nim padnoucí topy a vzdušné halenky. Pamatujte však na zásadní pravidlo a při nákupu letního oblečení k jakkoli rozmanitým kouskům vždy přidejte i něco neutrální, co lze jednoduše zkombinovat. Absolutní nutností jsou poté bavlněná vzdušná trika, které lze využít jak k sukni do města, tak ven do přírody k šortkám.

Zároveň nezapomínejte ani na letní sportovní oblečení a doplňky, jako jsou boty, kabelky a peněženky. Ty pořídíte nejlépe v outletech, konkrétně můžeme doporučit e-shop Outletclub.cz. Tam například pořídíte kabelky a peněženky značky Carpisa až o polovinu levnější. Na pány tam poté čeká celá kolekce pro aktivně strávený čas. Všechny produkty jsou na e-shopu skladem a jsou odesílány do 48 hodin od vytvoření objednávky.

Nastavení Cookies
Přejít nahoru