Mám přehnané nároky na muže?

Přišla jsem na to, že jsem asi náročná a mám příliš přehnané nároky na muže. V poslední době se kolem mě mihlo pár mužských existencí. První body u mě nasbírali tím, že převýšili mojí nadmořskou výšku 178 cm. Jedná se celkem o tři EX-Potencionální existence (E-PE).

_______________________________________
První E-PE (říkejme mu Čenda)
Věk: 31
Výška: cca 180 cm
Vzhled: ucházejíci
Zaměstnání: má
Dluhy; žádné
Byt: má
Auto: má

První rande proběhlo super. Byli jsme spolu asi 4 hodiny, povídali si a vypadalo to, že z toho bude přinejmenším svatba. Čenda je takový vtipálek, který rád spoustu věcí odlehčuje, což mi přišlo zábavný do doby než jsem zjistila na druhém rande, že zlehčování je něco, co považuje za svou parketu. Představila jsem si, jak mi po pár letech vztahu bude zlehčovat už pátou nevěru a tři nemanželský děti. Nakonec jsem druhé rande pojala jakožto takové zpestření. Večer mě vzal do nějakého klubu v centru. Bylo to fajn dokud v sobě neměl už asi páty drink během hodiny, zatímco jsem já měla jeden a vyprávěla mu svou averzi na lidi se sklony k pití. Tak to se trošku nepovedlo, ale pořád jsem si říkala, že nemohu hned každého odsoudit. Rozhlížela jsem se po klubu, kde hudba už hrála dost nahlas a zadívala jsem se na parket. Tam tančilo pár lehce oděných dívek s jistou dávkou alkoholu v krvi, a tak jejich tanec připomínal spíš tanec šimpanze. Společně s nima tam bylo pár mužů, kteří se též pokoušeli o tanec, jen u toho vypadali víc jako při epileptickém záchvatu. Od jisté doby v klubech netančím. Naposled jako puberťačka – to jsem si ještě troufla vypadat jako šimpanz.

Dneska už mám soudnost. No, a co Čendu už po šestém drinku, kdy mu říkám, jak mi ti tančící lidi přijdou vtipní, nenapadlo? Ano! Napadlo ho, vyzvat mě k tanci. Zrova hráli Enriqua (písnička Baillando), pokoušel se o něco, co vypadalo jako hodně špatné Electro Boogie a s úsměvem ke mně natahoval ruku. Já ho diplomaticky odmítla nepatrným kopancem do holeně. Samozřejmě to mělo vypadat jako náhoda, při které by přestal s těmi divnými pohyby, které nazýval tancem. Za prvé jsem neměla tři promile, za druhé netancuju, za třetí jeho rádoby latino kreace mě dostávaly do rozpaků. Tak jsem tam tak seděla a koukala jak kolem mě “tancuje” a zezadu o mě tře svou hruď. Zatímco on si myslel, jak není bůh ví jak sexy, já přemýšlela, kde je zadní východ nebo aspoň záchod. Je to jasný. Svatba nebude! Poslední kapka byla, když jsem řekla, že musím domů, že mi jede poslední autobus. Čekala jsem aspoň, že mě po tom hrozném zážitku doprovodí. No, nedoprovodil mě ani k šatnám, kde jsme měli bundy. Já odešla asi o půlnoci, on tam zůstal a dal tomu tečku, když mi ve čtyři ráno napsal: “Si peopasla ?.”

Po tomto zážitku bych to shrnula asi takto:
Výška: v mých očích klesl tak
k mým kotníkům
Vzhled: šimpanzí
Zaměstnání: irelevantní
Dluhy: Dluží mi 8 hodin mého života.
Byt: I kdyby měl haciendu, neměl tančit, chlastat a psát opilecké
sms, ktéré by nerozluštil ani sám šimpanz.
Auto: Nepoužitelný, když má věčně promile v krvi.

Nastavení Cookies
Přejít nahoru