Nahlédněte do systému seznamování gayů. Bude to možná šok

Pryč jsou doby, kdy se gayové seznamovali ve svých klubech. Pokud takový klub navštívíte a nebude zrovna diskotékového charakteru, budete sice překvapeni velmi milou a nekonvenční atmosférou, na druhou stranu možnost seznámení je zde mizivá. Příchozí si udržují svoji nepropustnou auru a raději sledují, kdo je přítomen online skrze geolokační mobilní aplikace. Jiná situace je samozřejmě vždy přímo na baru, ale ani tam šance na seznámení není příliš velká, přesto v menším měřítku existuje.

Gayové mají vždy a zásadně naprůměrný penis

Výhodu proto gayům nabízejí online aplikace, které je dokážou seznámit prakticky ihned. Jenže kámenem úrazu je, že gayové jsou poměrně dost povrchní. V prvé řadě je zajímá vzhled, co mají ostatní uživatelé napsáno na profilu, je až druhořadá záležitost. Proto pokud navštívíte aplikaci určenou přímo pro gaye, budete překvapeni, kolik “výstavních kousků” se zde nachází. Pro holky by taková seznamka byla hotovým rájem. Mnozí uživatelé se zde pyšní vypracovaným tělem, dokonce i velikostí penisu, která je vždy a zásadně nadprůměrná oproti celoevropskému průměru, přitom Češi mají v průměru necelých 16 centimetrů. U gayů takovou velikost nikdy “nenajdete”.

Víte, co znamená, když je gay aktivní?

Zatímco u heterosexálních dvojic se sexuální pozice příliš moc nerozebírá, u gayů je to poměrně důležitá skutečnost. Pokud gayové provozují anální sex, je důležité, kdo bude v posteli obrazně řečeno za “mamku” a za “taťku”. V řeči gayů se jedná o pasivního kluka (mamka) a aktivního kluka (taťka), setkat se můžete i s pojmy jako je versatilní, což znamená, že příslušný uživatel má rád obě pozice.

Důležitou roli při seznamování gayů hraje také tzv. zženštilost. Jedná se o uživatele, u nichž je již na první pohled zřetelné, že jsou na kluky. Tuto vlastnost nazývají gayové také jako “vykroucenost” nebo sami takové uživatele nazývají jako “tetky”. Obecně jsou tací uživatelé velmi nepopulární, i když většinovou společností jsou to právě oni, kteří jsou označováni za homosexuály, protože jsou také nejvíce viditelní, respektive rozpoznatelní. Že takových kluků je stále méně, protože se právě jedná o nežádoucí vlastnost, se ví málo.

Pokud už se uživatel zajímá v profilu o zájmy toho druhého, je nezbytně nutné, aby každý z uživatelů měl vyplněnou položku týkající se sportu. Ti, co nesportují, nejsou v kurzu. Gayové s nadváhou či obézní uživatelé si až na výjimky v online aplikacích ani neškrtnou. Proto také často dochází k tomu, že každý druhý má v profilu napsáno, že má postavu svalnatou. Fotky se samozřejmě fotí tak fikaně, aby ruce vypadaly široké a pas úzký. Ti, co chtějí svou postavu ještě více zdůraznit, se fotí často jen ve spodním prádle, někdy i bez něj. Ano, hambaté fotky u gayů naprosto frčí. Je naprosto normální, pokud si dva uživatelé mezi sebou vymění fotky jejich penisů (samozřejmě ve ztopořeném stavu).

U gayů je to hlavně o sexu

K tomu se přidávají ještě sexuální fantazie, které jsou často doprovázeny netradičními sexuálním praktikami jako je fisting (do análu se strká zaťatá pěst) nebo pissing (močení do pusy či na tělo). Z fetišismu aktuálně hodně letí špinavé ponožky, propocené prádlo a “zajeté” spodní prádlo. Hitem jsou také kluci, co se oblékají jako tzv. “skejťáci”, a tzv. bears (medvědi), tedy velcí a chlupatí chlapi. Obě skupiny totiž vypadají mužně.

Uživatelů, kteří hledají vážný a dlouhodobý homosexuální vztah je na internetu či v aplikacích čím dál méně. Vzdávají své snahy, protože pokud se připojí na jakoukoli aplikaci určenou pro gaye, vidí výše uvedené praktiky, které je pochopitelně odrazují, nebo se jim postupně sami přizpůsobí a svým chování na jakékoli tradiční hodnoty rezignují. Může tedy vůbec gay najít na internetu svého partnera?

Ano, ale je to sakra velká dřina.

Nastavení Cookies
Přejít nahoru