Najdu si novou lásku, aneb časté novoroční předsevzetí

Alespoň jedno novoroční předsevzetí si dává většina z nás. Někdo si však stanovuje nereálné cíle a pak to vzdá. Začněte menšími předsevzetími – třeba že si najdete nového partnera! Pokud vám přijde toto přání smysluplné, udělejte všechno pro to, abyste ho naplnili. Třeba právě na vás se v novém roce usměje štěstí a seznámíte se se zajímavými lidmi, kteří od základu změní váš život.

 

Buďte realisté

 

Možná vám stačí obyčejný protějšek, možná chcete někoho atraktivního a na společenské úrovni. Buďte při seznamování realisté a buďte trpěliví. Ne vždy se vám podaří seznámit hned první měsíc – v lednu. Stanovte si reálný cíl a nedávejte pouze na vzhled. Oslovit můžete zajímavé protějšky ve společnosti, nebo vyzkoušet mnohem lehčí způsob seznamování: na internetových seznamkách. Když se zeptáte svých svobodných přátel a známých, jestli někdy byli na seznamce, nejspíš vám každý odpoví, že ano. Není se za co stydět, naopak je to moderní způsob seznamování.

 

Vyberte si tu správnou seznamku

 

Seznamovacích webů je na internetu tolik, že je těžké vybrat si ten správný. Dejte na zkušenosti ostatních a přečtěte si o seznamce recenze. Každá seznamka se zaměřuje na trochu něco jiného. Některé sdružují uživatele hledající flirt, jiné vám pomohou najít vážný vztah. Obvykle jsou neplacené seznamky plné lidí, kteří touží po nezávazném poměru. Pokud to není váš případ, registrujte se na placené seznamky. Uhradíte na nich buď jednorázový vstupní poplatek, nebo měsíční členství. Vždy si ale takovou seznamku důkladně prověřte, abyste nenaletěli podvodným webům s uměle vytvořenými profily a s automatickým strháváním plateb.

 

Nebuďte v tom sami

 

Jestliže máte svobodnou kamarádku nebo kamaráda, registrujte se na seznamku oba, podporujte se v seznamování, prohlédněte si navzájem své profily a řekněte si, jak na vás profilové účty působí. Počítejte s tím, že nebudete nějakou dobu úspěšní. Seznamování je leckdy běh na dlouhou trať a musíte se probírat velkým počtem profilů. Někdo vám na vaše zprávy neodpoví nebo vám nepadne do oka na schůzce. Nenechte se odradit ani tím, když váš kamarád najde někoho dříve než vy. S trochou trpělivosti se štěstí usměje i na vás.

 

Buďte věrni jedné seznamce

 

Máte chuť se zaregistrovat hned na několik seznamek? Nejspíš vás to k tomu svádí, ale rozhodněte se pro jednu, které buďte věrni. Pokud vám budou vyhovovat její služby a počet registrovaných uživatelů z vašeho kraje či města, nechoďte na jinou. Mohli by vám uniknout zajímavé profily a nově registrovaní členové. Jde vám o flirt, vážný vztah nebo přátelství? Zjistěte si, na jaký typ vztahů se seznamka zaměřuje, abyste na ní neztráceli čas s uživateli, kteří mají jiné představy o životě než vy.

 

Vytrvejte

 

Neodpovídají vám oslovení členové na zprávy, vyhýbají se setkání nebo si nejste v reálu sympatičtí? Může vás to demotivovat, oslabit vaše předsevzetí či si řeknete, že to vzdáte. Radíme vám ale dobře: vytrvejte! Nalezení té pravé lásky vyžaduje čas a je možné, že se seznámíte až ve druhé polovině roku. Mezitím nasbíráte cenné zkušenosti a zjistíte, jak s ostatními uživateli správně komunikovat. Vyšperkujte svůj profil, nahrajte atraktivní fotky a uvidíte, že vám začnou chodit zprávy od těch správných protějšků.

 

Novoroční předsevzetí seznámit se může být vaším hnacím motorem. Zajděte do společnosti, registrujte se na seznamku nebo se seznamte s přáteli vašich přátel. Pak jste jen krůček od toho, aby se vám vyplnil sen o novém partnerovi!

Nastavení Cookies
Přejít nahoru