Nový partner jako novoroční předsevzetí? Zkuste seznamky!

Také patříte mezi lidi, kteří si dávají každoroční novoroční předsevzetí? Možná jste si dali za cíl zhubnout, ušetřit více peněz nebo přestat kouřit. V tento čas se ale objevuje ještě jedno předsevzetí, které vám třeba není cizí: chcete se v novém roce seznámit s novým protějškem a konečně říct sbohem své svobodě! A s trochou aktivity je reálné, že vám právě toto předsevzetí vyjde.

 

Seznamky urychlují seznámení

 

Samota trápí nejednoho z nás, a nezáleží na tom, jaká jste generace. Osamoceni jsou mladí lidé i senioři. Nejspíš se ale zamýšlíte nad tím, kde potkáte svou novu lásku. Můžete zkusit obejít pár barů, oslovit protějšky v autobuse nebo udělat jeden velký krok: registrovat se na internetové seznamky. Pokud vás seznamky zatím míjely a brali jste je jako poslední možnost, je načase představit si jejich výhody.

 

Buďte aktivní a oslovte ostatní členy

 

Váš novoroční úkol seznámit se není ani trochu nemožný. Na seznamkách objevíte desetitisíce nezadaných lidí z vašeho kraje či města. V klidu domova si můžete pročíst jejich profily a posoudit, zda byste s nimi měli něco společného. Jestliže vám dotyčný padne do oka, oslovte ho prostřednictvím soukromé zprávy. Důležité je nebát se a být aktivní, tzn. nečekat na to, až vám někdo napíše. Diskriminováni nejsou lidé žádného pohlaví ani sexuální orientace.

 

Raději placené seznamky než ty zdarma

 

Spousta seznamek je zdarma, ale těm byste se měli vyhnout velkým obloukem. Nachází se na nich hlavně lidé, kteří to nemyslí se seznamováním vážně a hledají jen krátkodobé povyražení. Do seznámení se vyplatí investovat, a nemusí to být žádná vysoká částka. Na některých seznamkách zaplatíte jen vstupní poplatek a poté si již užíváte služeb seznamovacího portálu. Takové seznamky vám doporučujeme, protože jsou na nich vážní zájemci o seznámení.

 

Jak zvýšit šance na seznámení?

 

Rozhodli jste se, že se zaregistrujete na nějakou seznamku? Může se stát, že jste nervózní a nechcete nic pokazit. Nejprve však odhoďte stranou předsudky vůči seznamování po internetu. Dejte si záležet s vyplněním svého profilu, který poodhalí váš vzhled, osobnost a koníčky. Ujasněte si, jaký vztah hledáte a připravte se na to, že vás někteří uživatelé mohou odmítnout. Koneckonců odmítnutí k seznamování patří. Na první rande se důkladně připravte, neboť první schůzka je pomyslným odrazovým můstkem k dalšímu seznamování.

 

Schůzka napoví, jak to bude pokračovat dál

 

Pokud se domluvíte s nějakým sympatickým protějškem na schůzce, snažte se to nijak nepokazit. Buďte sví, nelžete a nehrajte si na něco, co nejste. Nepoužívejte v jeho přítomnosti mobilní telefon, protože by to mohl považovat za neslušnost. Nemaskujte svou nervozitu a klidně ji přiznejte. I váš protějšek má podobné pocity a bude aspoň vědět, že v tom není sám. Možná jste již dlouho sami a na protějšek se povědomě upínáte. Nepředstavujte si vaši společnou budoucnost a dejte dotyčnému dostatek prostoru k vašemu dalšímu poznávání.

 

Novoroční předsevzetí nás mohou někam posunout a splnit sen o lepší budoucnosti. Tím, že jste si dali za úkol někoho poznat, můžete svůj život od základu změnit. Toto předsevzetí je reálnější než mnohé další a je tu vysoká šance, že se vám vyplní. Důležité je vytrvat a nenechat se odradit případným počátečním nezdarem.

Nastavení Cookies
Přejít nahoru