Yellobar se razantně mění. Nabídne více funkcí i atraktivní design

Jsme rádi, že vám můžeme ohlásit změny, které nás samotné posouvají o krok dál. Trvalo to déle, než jsme sami chtěli, za to však přicházíme s revoluční změnou, která přinese na český trh silnou konkurenci v podobě designově velmi atraktivní seznamky, jež zároveň rozšiřuje své možnosti. Již od začátku jsme si zakládali na tom, že chceme být ke svým uživatelm upřímní, proto jsme se nikdy neschovávali za podivné registrační či měsíční poplatky. Veškeré základní služby nabízíme již od začátku zcela zdarma.

Přichází (R)evoluce, začíná novým logem

S vývojem našich uživatelů jsme vycítili a otestovali jejich cíle a zájmy, proto jsme se rozhodli, že musíme působit ještě více seriózněji. K tomu svým dílem přispěje i nový design. Novým základním prvkem se stává zcela nové logo, které jste mohli již náznakem vidět na našich sociálních sítích a také na tomto blogu.

Nové logo vzniklo za hranicemi České republiky v talentovaném grafickém týmu, a svým znakem odráží lásku (srdce), kterou si na Yellobaru splníte (odškrtnete). V logu byla zachována žlutá barva, která je pro naši seznamku typická. Zahrnuje v sobě vřelost, otevřenost a emoce, které jsou se seznamováním spjaty.

Nové logo Yellobar.com
Nové logo Yellobar.com

Nová registrační a přihlašovací stránka

Změny pocítíte také na úvodní registrační a přihlašovací stránce. Opět jsou zde zahrnuty emoce, které mají na úvodní fotografii souvislost s barem, jež je ostatně součástí i našeho názvu. Právě bary byly dříve typické pro seznamování. Dnes už probíhá seznamování, respektive první kontakt pro seznámení, většinou online.

Grafiku jsme na registrační a přihlašovací stránce zjednodušili a podkladově vylepšili i pro jednotlivé sexuální skupiny. Například gayové uvidí na podkladovém obrázku tématicky zamilovaný obrázek dvou mužů. Podkladové obrázky jsou přizpůsobeny i pro lesby a heterosexuální páry. Souvisí to i s tím, že obsah seznamky je viditelný pouze pro konkrétní cílovou skupinu. Heterosexuálové vidí pouze sami sebe, stejně jako homosexuálové. Při pozorné registraci uživatele se tak nemůže stát, že by gay omylem spadl mezi uživatele, kteří jsou výhradně heterosexuální.

 

Nový design a nové funkce

Samotná seznamka se pak přebarvuje výhradně do tmavých barev, které podtrhují serióznost nového stylu. Zároveň částečně mění strukturu jednotlivých stránek. Cílem je získat ještě větší přehlednost. Nový design je postaven především na prvcích tzv. flat designu. Společně s novým designem Yellobar rozšiřuje také své funkce.

Timeline

Tou první a velmi výraznou funkčí je tzv. timeline (časová osa) v sekci Nejnovější, kde se přehledně na úvodní stránce zobrazuje přehled aktivit, které se vztahují k danému uživateli. Zároveň tato sekce umožňuje hodnotit nejnovější fotky samotných uživatelů, díky čemuž se výrazně zvýší aktivita mezi jednotlivými uživateli.

ROZŠÍŘENÝ PROFIL

Každý z uživatelů si bude moci nově doplnit více informací o sobě. Ty budou pak základem rozšířeného hledání, které si uživatel navolí dle svých preferencí. Profil zároveň nabízí jednodušší administraci profilu včetně nastavení a administraci blokovaných uživatelů. Součástí nového profilu bude i galerie fotek, pomocí kterých může uživatel zvýšit své hodnocení a díky tomu se dostat i do většího zájmu ostatních uživatelů.

Inzeráty

Další novou funkcí jsou pak inzeráty, což je jediná placená část naší seznamky. Jedná se o prémiovou a výhradně dobrovolnou funkci, kterou využít nemusíte a nijak vás ani neomezuje v použití běžně dostupných funkcí seznamky. Inzeráty nahrazují dosavadní VIP profily, které se zobrazovaly na úvodní stránce Yellobaru. Nyní jsou dostupné v tzv. sidebaru a ze všech podstránek. Mají i svou vlastní sekci. Inzeráty mohou uživatelům opět zvýšit šance pro seznámení. Inzeráty rozebereme v samostatném článku při vydání nové verze Yellobaru.

Náhled editace nového inzerátu (ilustrační foto)

Nová mobilní verze

Yellobar je od svého začátku tzv. responzivním webem, který se automaticky přizpůsobí přístroji, skrze který si uživatel seznamku prohlíží. Mobilní telefony zobrazí Yellobar rovněž v novém atraktivním designu, který by měl být jednodušší na ovládání a zároveň bude mít i lepší kontrast tak, abyste mohli nejnovější zprávy od ostatních uživatelů číst i na cestách. Mobilní verze je optimalizovaná pro RETINA displaye, tedy pro mobilní telefony s vysokým rozlišením.

Nový magazín

Součástí nového Yellobaru je i tento obsahový blog, označovaný jako magazín, kde vám budeme přinášet zajímavé články o partnerských vztazích, tipy na kulturní akce a volnočasové akce, které lze strávit ve dvou. Články budou dostupné přímo ze seznamky v její patičce, kde se budou zobrazovat ty nejnovější články.

Novinek je ještě spousta, postupně je vám všechny detailně vysvětlíme

Spuštění nové verze Yellobaru je plánováno na červen 2016. Těšíme se již nyní společně s vámi. 

Redakční a administrační tým seznamky pro vážný vztah Yellobar.com

 

Nastavení Cookies
Přejít nahoru