Osudové seznámení přes internet – zažijte ho i vy

 

Máte ve svém okolí někoho, kdo zažil osudové seznámení? Možná takovému páru závidíte a přáli byste si také najít lásku svého života. Jen si to představte – přijdete na první schůzku a okamžitě víte, že je to ten pravý nebo pravá. Nezůstávejte jen u představ a zažijte i vy osudové setkání!

 

Nebuďte o Vánocích single!

 

Způsobů, jak se seznámit, je mnoho. Zejména před vánočním časem chceme mít víc než kdy jindy milujícího partnera, na kterého bychom se mohli těšit a hýčkat ho. Nebuďte o Vánocích sami a najděte si protějšek přes internet! Koneckonců – člověk neumí žít sám a samotáři vedou smutný život. Nebojte se přihlásit na nějakou seznamku s dobrou reputací a nenechte se odradit počátečním poplatkem, který vám otevírá dveře nových možností.

 

O Vánocích se seznamky plní novými lidmi

 

Osudové seznámení nemusí přijít hned, ale jsou i takoví lidé, kteří měli štěstí hned napoprvé. Před Vánoci jsou seznamky plné nových registrovaných členů, a právě mezi těmito lidmi byste mohli potkat svou novou lásku. Možná si hned po první schůzce nebudete jistí, proto tomu dejte čas a postupně se poznávejte. Třeba zjistíte až po nějaké době, že je to osudový partner, na kterého jste čekali celý život! Na prvním místě je však obezřetnost, protože nikdy nevíte, jaké jsou úmysly člověka sedícího na druhé straně počítače.

 

Jak vyhledat osudovou lásku?

 

Říká se, že protiklady se přitahují. Zkuste se ale na seznamce spíše zaměřit na členy, s nimiž máte něco společného. Ne nadarmo se říká, že vrána k vráně sedá. Reagujte nejlépe na profily s fotkou, abyste si udělali představu, s kým máte tu čest. Na svůj profil uveďte, jaký protějšek hledáte a jaké jsou vaše představy o budoucnosti. Nezáleží na tom, kolik vám je let, potřeba seznámit se je v každém věku přirozená.

 

Domluvte si první schůzku

 

Schůzka by měla vyplynout z konverzace a neměli byste se do ní nutit. Pokud na to nejste připraveni, požádejte protějšek o čas. A třeba Vánoce pro vás budou impulzem, proč na schůzku kývnout. Můžete spolu posedět nad svařákem nebo punčem a navštívit vánoční trhy. Pro více soukromí zvolte restauraci či kavárnu, kde budete mít příležitost si v klidu popovídat. Doma se pak rozhodněte, zda byste chtěli ve schůzkách pokračovat a řekněte si, co se vám na protějšku líbilo.

 

Nehledejte pouze ve svém městě!

 

Vánoční čas sdružuje i zcela neznámé lidi. Vznikají nová přátelství a vztahy a vy byste měli toto období využít k seznámení. Některé seznamky si pro vás přichystaly osobnostní dotazníky, aby vás lépe poznaly a doporučily vám vhodné partnery. Tím odpadá zdlouhavé prohledávání profilů. Možná se seznámíte s protějškem ze stejného města, možná z jiného kraje. Buďte otevřeni myšlence, že váš osudový partner je třeba z jiného města.

 

Při seznamování buďte upřímní, ale neprozraďte na sebe přes zprávy hned všechno. Pro protějšek tak budete zajímavější a budete mít témata k hovoru. Buďte znovu milováni mužem nebo ženou a poznejte, jaké je to dýchat pro toho druhého. Vánoce přinášejí příležitosti k seznámení a neměli byste tento čas promarnit jen doma u televize. Vánoční období přeje lásce!

Nastavení Cookies
Přejít nahoru