Povánoční pohoda pro každý vztah

Ačkoli jsou Vánoce symbolem pohody a klidu, opak bývá pravdou. Na každý den jsou naplánované návštěvy, hned po jejich skončení dost často bývá na programu něco dalšího. A následující den totéž. Vztah dostává zabrat. Proto si dopřejte opravdový relax a věnujte se svému vztahu!

Typické “gaučování”

Ačkoli takové to povalování se není právě ideální pro rozvoj vztahu, v povánočním čase je to v nejlepším pořádku! Přestaňte řešit úklid, organizaci všech těch nových věcí, jídlo nebo špinavý ubrus. Prostě se uvelebte a odpočívejte. Otevřete si knihu, načněte lahev dobrého vínka nebo si uvařte čaj. Pokud jsou vaším společným koníčkem stolní hry, vřele do toho!

Večeře dovezená až domů

Že jste pořád někde “lítali” a jediné jídlo, které jste měli ve svém útulném domově, byla štědrovečerní večeře? Tak teď je čas to napravit. A pokud nepatříte právě mezi vášnivé kuchaře, dovolte si trochu více luxusu. Nechte si dovézt večeři až domů!

Masáž a odpočinek

Zapalte si svíčky a udělejte si romantickou chvilku. Vzájemně si namasírujte záda a jenom odpočívejte. Masáž je po vánočním maratonu oáza nejen pro tělo, ale i pro duši. Bonusem je pak to, že uděláte něco hezkého pro svého partnera.

Povídací chvilka

Vyhraďte si večer na povídání se svým partnerem či partnerkou. Za ty dny neustálého shonu a plánování je pravděpodoboné, že mnoho času jste na sebe vzájemně neměli. Možná jen došlo na krátkou výměnu názorů ohledně cukroví svých příbuzných nebo jste jen zvolali: “Ale ne! Ty dárky pro tetu Martu zůstaly v předsíni!” Proto je nyní na řadě okamžik, kdy si uděláte pohodlí a vědomě se budete věnovat jeden druhému.

Pozor na stres

Víme, že situace ve světě je někdy zlá. Zprávy jsou plné samých tragédií a nehod. Ale prosím, pro tentokrát je nechte vypnuté. Opravdu si zasloužíte komfort té nejvyšší kvality!

 

Jakým způsobem si dopřáváte odpočinek vy? Také potřebujete v povánočním čase ještě malý oddych?

 

Nastavení Cookies
Přejít nahoru