Překvap svoji holku. Ukaž svoji romantickou duši

Žena se musí opečovávat. Pokud péče spočívá pouze v polibku na prvního máje pod rozkvetlou třešní, aby neuschla, je to péče nedostatečná. Každá holka potřebuje neustálé důkazy o tom, že ji chlap miluje. Jenže tento důkazní materiál se musí brát z pohledu muže nikoli ženy. Možná znáš jeden díl z oblíbeného kresleného seriálu, kdy Homer zapomene na narozeniny Marge a tak jí jde ještě dodatečně koupit dárek. Jenže místo toho, aby jí koupil něco, co má ráda, překvapí jí bowlingovou koulí. A kdože z těch dvou hraje bowling? Samozřejmě Homer. Ten obtloustlý a plešatý žluťásek myslel zase jenom na sebe.

 

A tady je ten problém. Aby vztah byl dokonalý, je nutné se vžít do potřeb toho druhého, tedy do holky. “Jasně, hned zítra koupím svý holce růži, ty má přece ráda.” Kytka jistě vždy potěší, ale je to něco, co jí řekne, že ti na ní záleží? V případě kytky by mohla naopak pojmout podezření, že je to předem omluva za nějaký průšvih.

Romantika je krásný slovo, ale ne vždy dobře naplněno. Romantika se skrývá v maličkostech, citu, duševní pohodě a příjemné, jiskřivé atmosféry. Jenže jak tedy holku natěšit, aby měla pocit, že děláš něco romantického? Popíšeme si na to na konrétních situacích. Jdete spolu ruku v ruce na procházku, už máme jaro a stmívá se v pozdních hodinách. Podívej se do telefonu na přesný čas západu slunce. Vyjděte spolu zhruba hodinku před západem a naplánuj ideální výhled na západ. Dojděte k vytyčenému cíli, postav se k ní zezadu, obejmi ji a pošeptej jí do ucha:

Pro dnešní večer jsem vybral tento program. Sleduj ho pečlivě. Až slunce půjde spát, řeknu Ti něco strašně moc důležitého.

A pak jí po západu pošeptej:

Miluji Tě

 

Nyní se přesuneme do koupelny. Co takhle si připravit koupel ve dvou. Ale zkusme to tentokrát jinak. Jinak běžné svíčky i bublinky jsou fajn, ale co k vaně přidat láhev vychlazeného šampaňského a jahody? Určitě bych neváhal si pořídit i masážní olejíčky a těmi svou holku hezky a smyslně natírat. Když k tomu pustíš i skvělou muziku, tak se atmosféra ještě více uvolní. Vyzkoušej například různé playlisty přes streamovaná radia, která nesou klíčová slova “lounge”, doporučuju například tento internetový přehrávač od Deluxe.

 

Nejkrásnější momenty můžeš ale vykouzlit i z těch běžných. Představ si situaci, kdy spolu sedíte u televize a koukáte na ne zrovna povedený seriál. Vezmi ji za ruku a začni ji prstem přejíždět po ruce, tvaruj přitom osmičku. Tato technika se používá běžně při masírování, ale i při běžném hlazení může vyvolat velmi příjemné pocity. Koukej jí přitom do očí a skládej jí komplimenty. Možná bude trochu překvapená, nebo se začne smát, ale pokračuj v tom. Pokud jí naučíš, že takové věci děláš od této chvíle běžně, bude velmi ráda, že jsi takový, jaký jsi.

O svou holku prostě musíš pečovat stejně jako o květinu. Pokud se jí budeš dostatečně věnovat, z malého poupátka se brzy rozpučí nádherný květ.

Nastavení Cookies
Přejít nahoru