Jak připravit svatební den pod širým nebem

Společně se slunečními paprsky, pěkným počasím a světlem do pozdního večera opět přichází období, na které snoubenci plánují krásnou životní událost a důležitý společný krok – svatbu. Pokud chcete, aby na váš den hosté ještě dlouho vzpomínali jako na neobyčejnou událost, inspirujte se našimi nápady, jak ozvláštnit svatbu pod širým nebem.

Hřejivé sluneční paprsky, dlouhé dny, příjemné večery, pestré barvy a vůně, osvěžující drinky a pohodová hudba. Není divu, že mnoho zamilovaných párů plánuje vstup do manželství právě na jarní a letní měsíce. I svátečně naladění hosté si váš den D více užijí, než když budou usazeni ke sraženým stolům v uzavřené restauraci s výhledem na pošmourné počasí. Svatební obřady či veselky pod širým nebem jsou romantickým trendem posledních let. Mohou mít podobou zahradních slavností, obřadu v parku či na otevřené louce. Svatba venku je velká romantika, ale znamená také spoustu práce. Přinášíme kreativní tipy, jak venkovní obřad či následnou party připravit tak, aby se na ni ještě dlouho vzpomínalo.

Tematické barvy a dekorace

Jaro ve znamení jemných pastelových barev a léto s rozmanitou paletou sytých odstínů. Vylaďte svatební den s aktuálním ročním obdobím! Vytvořte pocit nesmělého jara se záchvěvy sluníčka pomocí dekorací ve světle růžové, mint zelené či miminkovské modré, či naopak tropického teplého počasí pomocí dekorací v zářivé oranžové či žluté, fuchsiové a sytě zelené. Osvědčená je také něžná kombinace bílé a růžové, sexy purpurová nebo námořní modř. Vyhlaste dopředu téma venkovní slavnosti. Vděčné jsou například dekorace a motivy připomínající čas prázdnin a dovolených.

Zahradní slavnost

Pokud chcete udělat svatbu ve stylu zahradního večírku, uzpůsobte tomu organizaci společného posezení. Slunečníky chránící svatebčany před urputnými paprsky jsou nutností, stejně jako je třeba dohlížet na dostatečné zásoby nejen alkoholu, ale i studených nealko nápojů. Skvělé budou osvěžující koktejly nebo domácí limonády. Ty jsou při venkovním posezení zvláště oblíbené. Vylepšete je kostkami ledu a lístky domácí máty a dokonalé osvěžení je na světě.

Svatební výslužka netradičně

Nezapomeňte také s předstihem promyslet výslužku pro hosty, kterým tak vyjádříte poděkování a odměníte je za účast i svatební dary. Připravte pro své milé hosty personalizované dárečky, například čokoládky s tištěnými jmény, krabičky s luxusními bonbony, voňavá mýdélka nebo malé svíčky. Na zakázku lze vyrobit i miniaturní flaštičky vína či šampaňského se speciální svatební etiketou. Pokud chcete jít tradiční cestou a do svatební výslužky přichystat domácí cukroví, pak věřte, že existují i jiné možnosti než linecké mazané marmeládou či kynuté mini koláčky. O úroveň výš povýšíte obyčejnou výslužku, pokud do krabiček přichystáte oblíbené perníčky, cookies nebo francouzské makronky. Kouzlo těchto sladkostí spočívá především ve variabilitě barev, obalů a u perníčků i tvarů.

Neponechte náhodě ani balení. Výslužku připravte například do malých košíčků, které vkusně naaranžujete ve stylu vaší svatby. Pestrou nabídku krabiček na výslužky v jemném designu má přední tuzemský prodejce obalových materiálů Paketo.cz. V nabídce najdete velmi praktické krabičky vhodné právě pro výslužky a cukroví. Díky jejich konstrukci a pevnému materiálu budou uložené cukrovinky v bezpečí. Krabičky si také můžete nechat potisknout vybraným motivem v digitální kvalitě srovnatelné s kvalitou fotografie.

Nastavení Cookies
Přejít nahoru