Rande na vánočních trzích

 

Vánoční čas je pro někoho synonymem spokojenosti a radosti, pro jiného období smutku. Pokud nemáte žádného partnera, možná patříte do té druhé skupiny. Prožijte Vánoce s někým novým a registrujte se na seznamku!

 

Vánoční trhy lákají ke schůzkám

 

Online seznamky jsou nesmírně populární a jsou místem, kde se sdružuje převážná část svobodných žen a mužů. V dnešní době má každý málo času na seznámení nebo nemá energii chodit po veřejných místech a seznamovat se. Možná se na seznamce skrývá ten pravý partner pro vás. Oslovte sympatické protějšky a využijte vánoční čas k tomu, abyste si domluvili rande na vánočních trzích! Takové místo dýchá romantickou, nevšední a slavnostní atmosférou.

 

Zúčastněte se věhlasných vánočních trhů

 

Rande na vánočních trzích má své kouzlo. Sbližuje lidi, zahřejete se u horkého svařáku a poslechnete si různá vystoupení. Zapomeňte tentokrát na kavárnu či restauraci a navštivte ve dvou vánoční trhy. Zaplaví vás příjemný pocit a navíc zjistíte, zda má protějšek rád vánoční čas stejně jako vy. Takové trhy se konají v každém větším městě a trvají po celý adventní čas. Pokud zrovna ve vašem městě žádné trhy nejsou, nasedněte spolu na vlak a jeďte do Prahy, Brna, Ostravy, Olomouce nebo jiného města.

 

Pražské vánoční trhy

 

Neoblíbenější a největší jsou vánoční trhy v Praze. Vydejte se s protějškem na Staroměstské a Václavské náměstí a nasajte do sebe sváteční náladu. Čeká na vás výborné jídlo v domečkách s červenými střechami, vánoční dekorace, dětské soubory s koledami a zahraniční hosté. Prodejní domky jsou otevřeny až do 22 hodin a některé stánky jsou dokonce v provozu až do půlnoci. Jako suvenýr si můžete odnést speciální hrníček se svařákem.

 

Brněnské vánoční trhy

 

Ani v Brně nebudete ochuzeni o vánoční trhy. S protějškem je navštivte již o prvním adventním víkendu a užijte si živou hudbu a centrum plné svátečně naladěných lidí. Vyrazte na Zelný trh, náměstí Svobody, Dominikánské náměstí a Moravské náměstí. Nejrušnější je náměstí Svobody, ale pokud dáváte přednost komornějšímu prostředí, zamiřte na Dominikánské náměstí s romantickými výhledy na památky.

 

Olomoucké a ostravské vánoční trhy

 

Tradiční vánoční trhy na vás čekají také v historickém centru Olomouce. Od 22. listopadu až do Vánoc se můžete těšit na divadelní představení, vyřezávaný betlém, předvádění adventních zvyků a otevřené kluziště. Pozadu nezůstává ani Ostrava, která promění ve vánoční trhy Masarykovo a Jiráskovo náměstí. Ty potrvají od konce listopadu až do 23. prosince. Na obou náměstích se můžete pokochat živým betlémem a poslechnout si řadu koncertů.

 

Nejhezčí vánoční trhy? V Drážďanech!

 

Nemáte to daleko do Drážďan? Nenechte si ujít vánoční trhy v Drážďanech rozmístěných na několika místech. Nejproslulejší jsou trhy na náměstí Altmarkt, které jsou úchvatné zejména večer. Neopomeňte navštívit ani středověký vánoční trh na nádvoří zámecké stáje Stalhof s živou hudbou ve večerních hodinách. V neposlední řadě zajděte na trhy nedaleko náměstí Neumarkt a cestou nazpět zajeďte na Popelčin zámek Moritzburg.

 

Rande na vánočních trzích dopadne na jedničku. Jedinečná atmosféra vás sblíží a třeba bude předzvěstí dalších schůzek. Ať už navštívíte jakékoliv trhy, budete dojati jejich krásou a možná z nich odejdete se svým novým protějškem ruku v ruce.

 

 

Nastavení Cookies
Přejít nahoru