Sex na třetím rande? Hloupost!

Víte, proč ženská vymyslí z ničeho něco? I když, otázka spíš zní, jak? To když má moc času přemýšlet. “Mít moc času” je dost spekulativní otázka, protože já zjistila, že mě stačí i dvě minuty na to, abych z ničeho udělala obr věc. Ženská kreativita nezná mezí, a v mém příapdě stoprocentně. To se stane tehdy, když mi někdo nebo něco dá impuls k tomu, abych přemýšlela. Vtipný je, že “ten někdo” ani neví, že mi dal impuls, ba možná to ani nebyl záměr, nebo vůbec žádný nevyslal, ale já vidím impulsy všude a u všech. Z toho plyne, že pořád přemýšlím a pořád z ničeho dělám něco.

No a jádro pudla – nejspíš problém žen sehnat chlapa není v tom, že by chlapi nebyli, ale protože špatně čteme signály nebo naopak, čteme signály, které nebyly vyslány. Na druhou stranu schopnost číst něco, co nebylo “napsáno” je dle mého názoru nadlidská schopnost. Dalo by se říct přímo magická. To je tak, když vás třeba chlap na prvním rande pozve někam ven na večeři. Žena automaticky sáhne po žiletce, jakoby snad chlap dal jasně najevo – bude sex.

Kdo určil, že sex bude na třetím rande?

Přitom ženská se většinou drží pravidla, že na prvním rande nepodvolí sexuální touze. Tak kde jsme vyčetly, že bude sex? A co bylo impulsem? Možná ta večeře. Láska prej prochází žaludkem, což nechápu, protože mně když omylem něco žaludkem projde, myslím na to, jak půjdu spát. V poslední době mi žaludkem prochází velmi málo věcí. Spíš mi tam leží dost lidí, ale to už je zas jiná pohádka. Nehledě na to, že zbytečně tupíme žiletky kvůli nejistému erotickému zážitku, který stejně chceme oddalovat na třetí rande. A to je další věc. Kdo určil, že sex bude na třetím rande? To je tak blbý. Člověk jde na rande, aby čekal do třetího a přitom tupíme žiletky při všech třech.

Hodila bych třetí rande na první a první rande dala na třetí. Protože tak na prvním rande aspoň spláchnem i to druhé a třetí. Viděla bych to na nějaký drink – ať jde stud stranou, pak domů a “na věc.” Po probuzení (druhý den) vlastně začína rande druhý. Takže snídaně, válení v posteli – tam si totiž už pokecáte líp jak u večeře, třeba jakej byl sex, což na prvním rande těžko zhodnotíte u večeře, kde Lofas a Jůla mají mezi sebou metrový rozestup.

Po sexu už není konverzace tak napjatá

No, zpátky k druhému rande. Potom, co si žena potykala s Lofáskem a muž s Julinkou, není konverzace už tak napjatá. Po válení a celodenním erotickém maratonu večer objednáte pizzu a ejhle – třetí rande máme za sebou. Všimli jste si, že to jídlo vůbec není indikátorem k tomu sexu, ale pouze doplňkem k tomu, aby se na těch randíčkách něco dělo? A jak se nám krásně večeře z prvního rande přesunula na třetí?

Já osobně nerada jim před mužem, kterého neznám. Je to pro mě dost intimní záležitost. No a to je pak otázka priorit v intimitě. Někdo se nerad na prvním rande svléká a někdo nerad žere. No – tady v praxi vidíte ženské přemýšlení nahlas. A jaký jsem k tomu měla impuls? No, a v tom je ten vtip. Žádný!

Ať žije ženská
mentalita – mentalita svobodné matky.

Nastavení Cookies
Přejít nahoru