Sexualita je u žen mocným nástrojem manipulace

Malé dítě, když něco urputně chce, pláče, vzteká se a dupe. Manipuluje s rodiči tak dlouho, dokud to nedostane. V dospělosti je to téměř totožné. Člověk je ochoten udělat téměř cokoli po svůj prospěch. Společnost nám ale neumožňuje v dospělosti plakat, vztekat se a dupat. Proto přišel člověk a našel způsob jak manipulovat s dospělými. Dnešní doba nám přináší mnoho různých způsobů, jak dojít ke svému kýženému cíli. Taktik, jak docílit svého záměru, je mnoho. Jednou z velkých es v rukávu jsou samozřejmě peníze. Nicméně dnešní otevřená a uvolněná doba nám udává hned vzápětí ještě jeden mocný způsob, a tím je sexualita, potažmo i samotný sex.

Manipulovat pomocí svého těla a sexuality jako takové je v dnešní době na denním pořádku. Přeci jen holky, vzpomeňte si, kolikrát vám velký výstřih dopomohl k drinku zadarmo? Sex hýbe světem. Bylo, je a bude to tak. Žádný nový objev pod sluncem. Za posledních pár let se stalo ale hitem neutajovat to. Nemusíme se bát, že řekneme, že jsme s někým spali pouze za účelem jisté výhody či pomoci. A naše společnost? Navenek to odsuzuje, ale tiše podporuje.

My ženy máme tento dar manipulovat daný do vínku. Jsme krásné, jsme smyslné, hezky se oblékáme. Pak už jen stačí si pohrát s vlasy, hodit nohu přes nohu a námi vytyčený objekt máme v hrsti. Netvrdím, že jsme lehkovážné děvy, které provádí sex za úplatek. Ale ruku na srdce, pokud něco chceme, je naše tělo naším největším pomocníkem. A jelikož má muž v sobě pud samce, neubrání se chtíči a uspokojení, který mu žena nabízí. Toto chování je společensky přijatelné, jelikož ho obě strany přijímají jako holý fakt. V podstatě muži uznávají, že jim ženy ukážou kus svého „já“ a oni jim za to například zaplatí večeři.

Manipulace s člověkem je tou nejvyšší hrou a nemusí se vyplatit. V 21. století jsme se dostali až za hranice únosnosti. Žena je opravdu ochotna nabídnout své tělo a svůj klín pouze pro vyšší plat, lepší byt, hezčí kabelku. Schválně snižuji dané rozmezí darů, protože občas slýchávám i názor, že to dívka dělá pouze pro zábavu.

Když to není pak zábava, mě baví si s ním hrát.

Sex už není něčím intimním, ale pouhým nástrojem k vyššímu postu či k zábavě. Ono by to bylo úžasné, sex by měl být zábavou, ale pro oba. Milé dívky, slečny, ženy či dámy, zamysleme se nad tím, zda nám muži dnes pouze nezrcadlí naše chování.

Petra Nosková

Nastavení Cookies
Přejít nahoru