Seznámení přes internet je stále v kurzu

Stále více mladých lidí se seznamuje za pomocí internetu. Jednak je to rychlé, velmi snadné a člověk pozná mnoho nových přátel. Samozřejmě vše má svá určitá pravidla a online seznamky nejsou výjimkou. V tomto článku vám poradíme jak prostředí těchto portálů funguje a samozřejmě i to jak zde uspět bez ztráty kytičky.

Výběr té správné seznamky

Narazíte na bezpočet webů, které se na první pohled tváří seriózně, ale zanedlouho zjistíte, že jejím tvůrcům jde jen o to, aby z vás vytáhli tisíce korun. Kamenem úrazů není placené členství, ale jeho automatické obnovování. Následné zrušení VIP služeb bývá velmi obtížné a zdlouhavé. V drtivé většině případů tyto společnosti sídlí v zahraničí, tudíž je velmi těžké je kontaktovat.

Nezapomeňte si pročíst podmínky služeb, které vám budou poskytovány, abyste později nelitovali. Například Yellobar je férovou seznamkou, kde stačí uhradit jednorázově 199 Kč a už se nemusíte obávat následných výpisů z bankovního účtu.

Vyberte si takovou seznamku, která bude přesně vyhovovat vašim preferencím, rozhodně zhlédněte uživatelské recenze jako tomu je i na TopSeznamky.cz.

Registrace a osobní údaje

Registrace by měla být bezplatná, dávejte si pozor, co o sobě prozradíte. Nikdy by to nemělo být nic, co by vám bylo jakkoli nepříjemné. Rovněž dbejte na správný výběr fotografií, které na profilu zveřejníte.

Jak být na seznamce úspěšný/á

Pokud chcete být na jakékoli seznamce úspěšní nesmí vám chybět odhodlání, trpělivost a dostatečně velká aktivita.

Největší roli pochopitelně tvoří fotografie, na kterých si dejte záležet. Jednotlivé snímky by měly působit přirozeně a příjemně zároveň. Jak toho docílit? Zapomeňte na nějaká “selfie” a raději se dohodněte s kamarádkou či kamarádem, aby vás vyfotografoval při sportovní činnosti nebo v přírodě.

Nedaří se vám sbalit holku přes internet? Nevzdávejte to. Snažte se být originální a vyhněte se otřepané frázi “ahoj jak se máš?”.

Na nikoho příliš netlačte a raději si delší dopisujte než dojde k první schůzce.

Výhody internetových seznamek

  • rychlý a účinný nástroj
  • tisíce příležitosti
  • pohodlné seznámení během několika minut
  • doporučení profilů na základě vzájemné shody

Nevýhody internetových seznamek

  • falešné profily
  • někteří poskytovatelé těchto služeb nejsou féroví
  • podvodníci, kteří usilují o vaše intimní fotografie, aby vás mohli následně vydírat

Pozitivní přístup

Najít si někoho za použití internetové seznamky není nic za co byste se měli stydět, ale nezapomeňte, že existuje “x” dalších možností jak najít tu pravou láskou. Pokud vám tento způsob nevyhovuje zkuste něco jiného.

Nastavení Cookies
Přejít nahoru