Tabu českých párů. Anální sex a vhodné pomůcky

Nemluví se o tom příliš, alespoň mezi Čechy. Řeč je o análním sexu, který někdo považuje za zhýralost, někdo naopak za skvělé zpestření sexuálního života.

Anální sex je u gayů běžný

U mužských gay párů je anální sex přitom běžnou součástí jejich sexuálního života. Abyste gay muže neurazili, nikdy se ho neptejte, zda je ve vztahu za mamku nebo taťku. Vždy se zeptejte, zda je “aktivní”, “pasivní” nebo “versatilní”. Z jednotlivých názvů je přesně znatelné, jakou roli gay muž upřednostňuje.

U mužů je anální sex v pasivní roli ostatně velmi vyhledávaný. Při tření v konečníku totiž dochází k dráždění prostaty, což umocňuje vzrušení, a to za předpokladu, že je muž zcela uvolněný. Naopak u žen se pomocí análního sexu zvyšuje možnost vaginálního orgasmu, a to při střídání análního sexu s vaginálním, nebo i za pomocí pomůcek, ať už se jedná o anální kolík nebo dildo, tedy tzv. nevibrační penis.

Co je zapotřebí k análnímu sexu

Zatímco u vaginálního sexu není zapotřebí ve většině případů žádných pomůcek, u análního sexu je situace jiná. Rektum není primárně určeno na rozdíl od pochvy pro pohlavní styk. Základem by proto měl být čistota. Neměli bychom proto zapomínat na jednoduchý klystýr. Ten se může provést pomocí anální sprchy. Jedná se o šikovného pomůcníka, kterým po pár zmáčknutí nasajete do balónku vlažnou vodu a dalším zmáčknutím po zavedení do konečníku provedete výplach.

Další nezbytnou součástí by měl být i lubrigační gel. Zde se však vyplatí investovat. Běžná cena za anální gel se za 100 ml pohybuje kolem 300 korun. Peníze to však nejsou vyhozené. Balení vystačí na mnoho příjemných požitků. Stačí totiž použít pouze pár kapek tohoto speciálního gelu, který se od běžných lubrikačních gelů zcela liší. Obsahuje totiž tzv. hedvábné silikony, pomocí nichž gel nezasychá a tudíž případné tření a poranění rekta nehrozí. Tyto gely navíc obsahují znecitlivující látky, které odstraní případnou bolestivost, která je typická především na začátku při průniku. Zároveň se postarají o uvolnění vnitřního svěrače, díky čemuž bude rozkoš umocněna.

Dámy, vyzkoušejte dildo pro dvojitý průnik

Posledním pomocníkem při análním sexu by mohlo být pro ženy dildo, které si mohou umístit při análním sexu do své vaginy a vychutnat si tzv. sendvič, tedy dvojitý průnik, díky čemuž se zvyšuje pravděpodobnost vaginálního orgasmu.

Anální sex bychom proto neměli zatracovat, protože nám dokáže sexuální život zpříjemnit a obohatit a navíc můžeme dosáhnout i dalších orgasmů, kterých jsme předtím nebyli schopni.

Nastavení Cookies
Přejít nahoru