Tipy, kam zajít na první schůzku

Máte před sebou první schůzku a nemáte žádný nápad, kam vyrazit? Výběr ovlivňuje vkus obou zúčastněných, roční období a počasí. Mrkněte na naše tipy a nechte se inspirovat!

  Restaurace

Typickým místem pro první rande je restaurace. Máte tu dostatek soukromí pro příjemný rozhovor, ale také můžete napjaté ticho proložit delším žvýkáním sousta. Ledacos vyřeší i krátký odchod na toaletu. Zkrátka, pokud nevíte, restaurací nic nezkazíte.

  Tip

Zjistěte si, zda váš protějšek není celiak, vegan či vegetarián. Pozvat nemasožravce do steak baru je hotové fiasko!

  Divadlo

Pokud jste oba spíše tišší, ale oba milujete divadlo, může být takový program velmi vhodnou volbou. Rozhovor se pak zcela jistě rozproudí po ukončení představení. Navíc jste právě pravděpodobně narazili na člověka se stejným koníčkem. Skvělé!

  Procházka v parku

Je hezké slunné počasí a čeká vás rande? Vezměte si do batohu svačinu a něco dobrého na zub a vyrazte na procházku! Po cestě se vám třeba poštěstí krmení labutí či kachen. Máte tak šanci poznat, jak protějšek vnímá přírodu. Zkuste den zpestřit piknikem.

  Tip

Varujte ženu, kde se rande koná. Dáma v letních šatech na vysokých jehlách nebude z pikniku vůbec nadšená. Spíše otrávená. V tomto ohledu, žádná překvápka, pánové!

  Pouť

Zajít na pouť je spíše akčnější záležitost. Pokud však oba holdujete zábavě, budete tu ve svém živlu. Nezapomeňte však, že s sebou máte protějšek. Dejte pozor na živé diskuze se svými přáteli! Pro váš doprovod to může pokořující a nepříjemné. Myslete na to.

  Vyhněte se extrémům!

Extrémy do prvního rande nezahrnujte. Patří sem například bungee jumping, skok padákem a podobné adrenalinové záležitosti. Může to být váš koníček a budete ho chtít ukázat svému protějšku, ale ne na první schůzce. Nechte si to na příště, pokud nechcete někoho opravdu naštvat nebo vyděsit.

 

Jaké jsou vaše místa pro první rande? Kam chodíte nejčastěji?

Nastavení Cookies
Přejít nahoru