V novém roce si najdu partnera na super seznamce pro vážný vztah

Je tu nový rok, plný očekávání a předsevzetí. Ten bude průlomový i pro Yellobar.com, seznamku, která byla vyrobena v České republice. Seznámíme vás s novým logem, jehož náznaky vidíte už na našich sociálních sítích i na tomto blogu. Zároveň přineseme velkou zásadní změnu, která spočívá v kompletním přepracování projektu. Novinky vás budou bavit, stejně jako nás, když jsme celý rok usilovně pracovali na změně, která vychází především z vašich potřeb. Uvědomujeme si totiž, že seznamování na síti bude hrát v budoucnosti stále větší roli, to však vede k růstu pochybných společností, které chtějí na uživatelích především vydělat a neférovým jednáním získávat od nich osobní data, která pak prodávají dál, a také je okrádat o nemalé finanční prostředky, které pak končí na neprůhledných finančních účtech.

My vám chceme především pomoci v nalezení vašeho osobního štěstí. Proto chceme přinést nový zážitek v online seznamování, který bude více propracovanější a přinese především vám rozšířené možnosti. Stále ještě stojíme na začátku, je před námi běh na dlouhou trať, ale bez této převratné změny, od které si slibujeme mnohé, by cesta neměla žádný cíl.

Co nás čeká za změny:

1. nové logo

Rozhodli jsme se pro změnu nikoli revoluční ale evoluční a s tím musí jít ruku v ruce i naše logo, to současné již nevyhovuje našim potřebám a dostatečně ani nereprezentuje nové motto, kterým se chceme řídit. Nově jsme především seznamkou pro vážný vztah, žádné rychlé rande pro flirt, žádný pokec bez konce ani bez většího smyslu. Chceme vám opravdu najít partnera, být vaším osobním pomocníkem v hledání štěstí. Nečekejte však od nás povinné měsíční či registrační poplatky, to necháme na zahraničních seznamkách, které se ve stejném modelu pod různými značkami snaží rozrůstat i na českém trhu. Naše základní služby budou vždy zdarma, žádné prémiové účty s povinným měsíčním poplatkem. Uvítáme každého nového člena, proto nepožadujeme ani žádné registrační poplatky.

Změna loga
porovnání obou log

2. nový web a nové možnosti

Když jsme spouštěli Yellobar.com, mysleli jsme si, že na internetu vítězí především jednoduchost, že lidé stejně pouze reagují na fotky. Kupodivu společně s námi se začala rozrůstat zahraniční mobilní aplikace, která je na fotkách postavena především. Teď se ukazuje, že tento jednoduchý styl fotek je spíše pro zábavu, ke skutečnému seznámení až tak nedochází. Navíc je to záležitost především mladých uživatelů, kteří se chtějí hlavně pobavit, flirtovat, a to bez větších závazků. S ohledem na to, že v populaci roste podíl ekonomicky aktivní skupiny, která má problém se seznamováním pro vážný vztah, snažili jsme se nový projekt postavit právě pro tuto skupinu. Co to znamená v praxi? Budete si moci na svém profilu vyplnit více informací o sobě, získáte možnost i propracovanějšího filtru vyhledávání podle vámi zadaných kritérií, navíc přibude i možnost zveřejnit textový inzerát, abyste oslovili další registrované uživatele. Zároveň vám neunikne jediná událost, která s vaším profilem souvisí, uvidíte na přehledném seznamu, co se kolem vašeho profilu všechno dělo, i když jste zrovna nebyli online. U té příležitosti jsme zároveň celý projekt přepracovali a ponořili ho do tmavých barev, protože ty evokují serióznost a my chceme být vaším seriózním pomocníkem pro nalezení vašeho partnera. Responzivní web zůstává, tedy budete se moci na seznamku připojit odkudkoli i pomocí mobilu a jednoduše tak hledat svého nového potenciálního partnera.

Nový web
Nový web bude v tmavých barvách

3. Magazín

Jak už jste zaznamenali, spustili jsme zcela nový blog (právě ho čtete), který obsahově přetavíme do magazínu. Budeme vám přinášet zajímavé články na téma partnerských vztahů, ale nejen to. Budete si moci přečíst tipy pro volný čas či tipy a triky pro vaši budoucí společnou domácnost. S ohledem na to, že celý projekt děláme v opravdu malém týmu, bude i toto pro nás nová výzva, kterou se budeme snažit naplňovat tak, abyste svůj volný čas mohli prokládat i zajímavými články. V případě, že budete mít pro nás zajímavý životní příběh, neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím tohoto formuláře a podělte se o něj s ostatními.

4. Budete nás více vidět

Jsme rádi, že máme k dispozici prostředky pro to, abychom mohli být více vidět, díky čemuž se naše uživatelská základna bude rozrůstat rychleji a vám tak přibude vyšší šance najít toho svého partnera. Naše reklamy uvidíte na internetu ale také v ulicích či v MHD. Rádi bychom pro vás také zorganizovali zábavné seznamovací večírky, ale na to je ještě čas. Nejdříve musíme ještě dostatečně vyrůst, abychom si jednou řekli:

teď je ten správný čas udělat pro vás opravdu něco velkého, zábavného a hlavně nezapomenutelného.

5. Nový patron

Naším novým patronem se stává Super Amor. Vychází z tradičního pojetí amora, tedy boha lásky. Ten náš amor je však super, protože bude dohlížet nad tím, aby každý našel tu svou osudovou lásku. Se Super Amorem se setkáte v našich kampaních i na sociálních sítích. Zároveň ho uvidíte pokaždé, jakmile nás budete chtít kontaktovat či budete potřebovat radu. Amor bude součástí i našich propagačních materiálů. Těště se například na super trička, které některým z vás dáme zcela zdarma.

Super Amor by Yellobar

Změn to bude hodně, dejte nám proto ještě pár dnů, abychom je dokončili. Poté se už společně budeme těšit ze zbrusu nového projektu, který bude pro vás v roce 2016 tím nejdůležitějším osobním pomocníkem.

Za celý tým Yellobar.com vám přejeme hodně štěstí a úspěchů v novém roce. 

Nastavení Cookies
Přejít nahoru