Velké odtajnění, jakého muže chtějí ženy

Humor. Inteligence. Odpovědnost. To je jen malý výčet toho, co ženy milují na mužích. Porovnejte svoje vlastnosti s těmi, které hledají ženy u mužů. Nahlédněte do ženských duší a buďte vysněným partnerem žen. Z dnešního článku se dozvíte, jaké vlastnosti mužů ženy zbožňují. Máte některé z nich?

8 vlastností mužů, které ženy milují 

Odborníci vyzkoumají kde co. Dokonce i to, co ženy milují na mužích. Čeho si ženy na mužích všímají a čím u nich muži zabodují?

1. vlastnost: je sebevědomý

Muž, který má zdravou sebedůvěru, je pro ženy přitažlivější než nespokojený morous. Nepleťte si ale sebevědomí s panovačností a přehnaným egem.

2. vlastnost: je důvěryhodný

Důvěryhodnému muži mohou ženy věřit. Tím se pro ně stává zajímavější a přitažlivější. Ženy potřebují vědět, že se na muže mohou spolehnout a že dodrží svoje slovo.

3. vlastnost: má silné morální zásady

Ženy nechtějí lháře a ignoranta. Naopak touží po muži, který je čestný, spravedlivý a umí se chovat podle společenské etikety.

4. vlastnost: je emocionálně dostupný

Ženy nehledají muže bez emocí. Požadují od muže, aby byl emocionálně dostupný a ukázal svoji zranitelnost a lidskost. Muži se tak nemusí bát odhalit skutečné pocity.

zamilovaný muž a žena

5. vlastnost: je uctivý k lidem

Jak se muž chová k rodině a jiným lidem, tak se pravděpodobně bude chovat k ženě. Ženy požadují, aby se k nim muž choval s respektem a nepovyšoval se nad nimi.

6. vlastnost: má smysl pro humor

Ideální muž by měl mít smysl pro humor a měl by umět rozesmát ženu. Podstatné je, aby měl podobný smysl pro humor jako ženy.

7. vlastnost: je inteligentní

Ženy hledají muže, který je inteligentní, bystrý a umí si poradit v každé situaci. Imponuje jim, když se muž neustále učí nové věci a do všeho se vrhá s nadšením.

8. vlastnost: umí uznat, že chyboval

Házet vinu na druhé? To je v očích žen dětinské. Proto tíhnou k muži, který umí přiznat, že chyboval a že si za svoje selhání ponese následky.

Jaké další vlastnosti milují ženy na mužích?

  • Chodí ven upravení a dobře oblečení.
  • Chovají se slušně na veřejnosti.
  • Dávají ženám pocit jistoty a stability.
  • Dokážou udělat romantické gesto.
  • Rozdmýchají v ženách vášeň a touhu.
  • Mají charisma.
  • Dokážou se vcítit do ženy.
  • Vyzařují pocit bezpečí.

muž s vlastnostmi, které milují ženy na mužích

Zajímavost na závěr

Ve vztahu je pro ženy důležitá komunikace. Vztahová koučka Lisa Hawkinsová k tomu uvádí: „Muži často reagují na ženy, jako by ženy byly muži. Muži milují, že ženy jsou ženy, a přesto reagují na situace tak, jako by žena byla muž. Naučte se správně reagovat na ženy a dojdete k závěru, že to nevyžaduje tolik úsilí a nevnáší to do vztahu zmatek a frustraci.“

Každá žena ví, jaké vlastnosti by měl mít její partner. Nemusíte být ale okouzlujícím princem, abyste získal srdce ženy. Pokud ale máte některé vlastnosti z článku, pomohou vám k vybudování silného a šťastného vztahu.

Stále hledáte ideálního muže či ženu? Přihlaste se na seznamku Yellobar a seznamujte se, povídejte si a randěte.

Nastavení Cookies
Přejít nahoru