Víte, jak poznáte svého životního partnera?

Životního partnera si přeje každý z nás. Člověka, kterému můžeme důvěřovat a být s ním navždycky. Jak takový partner vypadá, jak se chová a čím vyniká nad ostatními? Podívejme se na to.

Životní partner se nestará o názory okolí

Jeho prioritou jsme my a stará se o nás a náš vztah. Zda s jeho rozhodnutími či volbami souhlasí kamarádi nebo sousedka od vedle je mu jedno. Proto se z jeho strany nemusíme obávat pochybností.

Životní partner dělá, co říká

Je velmi snadné s ním žít, protože jeho slova odpovídají činům. Nemusíte se tedy obávat planých slibů, které se nikdy nevyplní. Když partner něco řekne, tak to platí. Bez výjimek. Už nemusíme zažívat to zmatení, když nám polovička říká „Miluji tě“, ale vzápětí si na nás neudělá čas.

Životní partner dává přednost vnitřní kráse

A víte proč? Člověk stárne, postava se nevyhnutelně mění. Kdo je krásný zevnitř, je krásný navždycky, a to životní partner ví. Proto je pro něho prioritní především naše povaha a osobnostní rysy.

Životní partner nás potřebuje ve svém životě

Není žádné moje a tvoje, pro něho je to vždy my a naše. Proto si můžeme být jistí, že takový partner nás doopravdy miluje.

Životní partner nás podporuje

Ať jde o vlastní podnikání, osobní rozvoj nebo koníčky. Životní partner se stará o to, abychom byli nejlepší verzi sebe sama. Nebude nám v ničem bránit. Naopak. Bude nás podporovat, jak jen to půjde. Slovy, činy, financemi, svým časem nebo nasloucháním.

Životní partner zvyšuje naši osobní hodnotu

Jak to dělá? Nemá potřebu nás srážet. Naopak, nebojí se přiznat chybu, složit nám lichotku či kompliment, nebo se nám otevřít. Dělá všechno pro to, abychom mu důvěřovali.

Na životního partnera můžete narazit kdekoli

Proto, pokud jste ho ještě nenašli, nezoufejte. Na svou polovičku můžete narazit jak na seznamce, tak osobně a třeba v situaci, kdy byste to nejméně čekali.

 

Co pro vás znamená životní partner? Jaká je vaše ideální verze?

Nastavení Cookies
Přejít nahoru