Vyplatí se být milenka nebo partnerka?

Je to jedno, nebo ne? Čekat jako milenka v hotelovém pokoji na to, až se vytrhne na hodinu manželce, nebo čekat doma s připravenou večeří na to, až přijde z “prodloužené porady?”

Není to jedno. Čekat doma u plotny nebo v hotelu je rozdíl. Dost zásadní. Zatímco žena u plotny se po celém dnu v práci ještě nadře, aby nakrmila nevěrníka, ta v tom hotelu se válí div ne v prezidnetském apartmá s dostupným minibarem a obsluhou připravenou na drátě.

Sexuální kontakt mám akorát s kalhotkama

A mně to může být úplně jedno. Nejsem ničí partnerka ani milenka. A nejbližší sexuální kontakt mám se svýma kalhotkama. Tak nevím, kdo je na tom ve finále nejhůř.

Ta u plotny má aspoň navařeno a svůj žal může vybít na tom, že se pořádně nají. Večer si zapne romantický film a u kýblíku zmrzliny prolije pár slz. Potom se sebere, posbírá všechny síly, co jí zbyly a začne měnit svůj život od základu. Změní účes, zhubne, najde si partnera a přestane jíst k večeři zmrzlinu.

Ta v hotelu se nají, napije, užije si sex. S klidnou hlavou přijde domů a nebude nic řešit. Účes si stále udržuje v perfektním stavu, hubnout nepotřebuje a ještě k tomu jí od milence sem tam přibyde nějaký ten dáreček.

Brečela jsem už i u Spongeboba

Já žeru, piju, prolívám slzy pravidelně u všeho. Tuhle jsem brečela u Spongeboba. Účes? Nosím culík a snažím se zakrýt 7 cm odrostů. Zhubnout bych potřebovala tak 10 kilo, ale brání mi v tom jídlo. Dárky nedostávám a co se týče partnera?

Hodlám navštívit s dcerou ZOO. Prý je tam pár nezadaných opičáků. Jak se to říka? “Někdy tomu štěstí
musíme jít trochu naproti.” Opičáci těšte se, jdu vám naproti!

Nastavení Cookies
Přejít nahoru