Za své křivky se stydět opravdu nemusíte

Spousta žen se trápí pro svou konfekční velikost. Ne všechny si totiž můžeme dovolit nosit oblečení s velikostí začínající na číslo 3. V obchodě tak jen mlsně na takové kousky pokukujeme, ale do svého šatníku volíme daleko větší velikost. Jestliže ani vy nemáte ukázkovou postavu modelky, jste tu správně. V dnešním článku se budeme věnovat oblečení v konfekční velikosti 42 a výše.

Berte své křivky jako přednost

Možná nemáte dokonalé míry, možná vám na některých místech centimetry přebývají. Vůbec se za své plné tvary nestyďte, ba naopak je považujte za svou přednost. I boubelky se mohu oblékat tak, aby jim to slušelo a cítily se ve svém oblečení pohodlně a přitažlivě.

Širší ramena, úzký pás a široké boky

Máte postavu typu přesýpacích hodin, která je typická pro široká ramena a boky a naopak poměrně úzký pas? Tak veškerou pozornost vašeho okolí směřujte právě na něj. Vyberte si takové oblečení, které váš pas zvýrazní. Sázka na jistotu jsou v tomto případě sukně končící v pase, do kterých můžete ledabyle zastrčit halenku. To samé můžete udělat i s kalhotami.

 

Příspěvek Nestyďte se za své křivky. Poradíme vám, co nosit! pochází z Proměna Ženy

Nastavení Cookies
Přejít nahoru