Základem šťastného života je zdraví. Uzdravte pomocí terapie sebe i své blízké

To nejdůležitější, co v životě máme, je láska a zdraví. A toto také přejeme svým blízkým, které máme rádi. Co si ale počít, když nám, nebo našim blízkým, zdraví neslouží tak, jak bychom si představovali? Zkuste hledat příčinu Vašich potíží. Možná budete překvapeni, jak si tělo po jejím odhalení dokáže samo pomoci.

Naše tělo bychom mohli přirovnat k dokonalému počítači. Všechny procesy, které v něm probíhají, musí být 100% přesné. Jakákoliv menší odchylka může vést k problémům, které se pak stále prohlubují. Naše tělo má také obrovskou paměť. Spousta informací je ale bezpečně uloženo v našem podvědomí a my s nimi jakkoliv vědomě nepracujeme.

Hluboko v našem podvědomí jsou také uloženy informace o příčinách našich zdravotních problémů. Ty můžete odhalit pomocí komplexní terapie a dát tak tělu možnost nastartovat přirozenou léčbu, která Vás Vašich zdravotních potíží zbaví jednou provždy.

Terapie na dálku

Komplexní terapii vede například odborný poradce a terapeut pan Radovan Babic. Celý proces terapie je veden na dálku prostřednictvím telefonických hovorů. Po každém telefonátu se klienti cítí lépe a telefon pokládají s pocitem úlevy. Po odhalení příčin problémů jsou v těle nastartovány opravné procesy, s jejichž pomocí se klienti jednou provždy zbaví svých zdravotních problémů. Mnoho klientů již díky komplexní terapii na dálku pod vedením pana Radovana vysadilo léky a žijí spokojený život se svými blízkými.

Terapie pro Vás i Vaše blízké

Když se trápí naši blízcí, trápíme se i my. Komplexní terapie na dálku je vhodná nejen pro Vás, ale také pro Vašeho partnera, pro celou rodinu, pro děti, ale také domácí mazlíčky. Pan Radovan například pomohl kulhajícímu psovi odstranit problém tím, že majitelka v rámci terapie sloužila jako médium. Čtyřnohý kamarád dnes bez problémů běhá a na kulhání si již ani nevzpomene.

Ultimátní a experimentální terapie

Pan Radovan poskytuje svým klientům také ultimátní terapii, jejímž cílem je zbavit je všech jejich problémů. Dále se věnuje experimentální terapii, s jejíž pomocí odhalí Vaše vyšší schopnosti (vědomá telepatie, rychlé čtení atd.).

Více informací o možnostech terapie naleznete na webových stránkách www.bioliecba.eu/cz.

Nastavení Cookies
Přejít nahoru