3 důvody, proč jsou ženy ve vztahu lepší než muži

Vztah je vždy o dvou lidech. Každý si do vztahu přináší to své. Jenže žena vždy jde do vztahu naplno, celým svým srdcem, zatímco muž zpočátku má spíše zájmy sexuální. Jaké jsou 3 další důvody, proč jsou ženy ve vztahu lepší než muži?

1. Ženy dávají do vztahu hodně citů a emocí

Pro ženu je nový vztah vlastně poměrně dost náročný. Očekává od něj mnoho a vkládá do něj mnoho svých citů a emocí. Zároveň se obává zklamání, ale srdce jí velí, aby dala novému vztahu šanci. Muž na druhou stranu bere vztah zpočátku ne příliš vážně, do vztahu se ponoří až časem. I když city může také opětovat, nejsou tolik hluboké jako u ženy.

Čtěte také: Ženy věří na lásku, muži jen na sundané kalhotky

2. Žena si udělá pro svého partnera čas pokaždé

Zvlášť pro nový vztah je důležité, aby si partneři dokázali na sebe udělat čas. Žena chce se svým partnerem trávit prakticky každou svou volnou minutu a je ochotna i slevit ze svých běžných požadavků na volný čas a dokáže si i přizpůsobit své povinnosti tak, aby mohla vztahu dát co nejvíce prostoru. To muži požadují mít stále svůj komfort. Věnovat se svému sportu, koníčkům i přátelům.

Čtěte také: Muži skutečně ocení ženy až na svém konci

3. Žena si pamatuje všechny důležité události

Ve vztahu bude vždy žena, která bude chodícím kalendářem. Bude si pamatovat, kdy má partner svátek, kdy je první výročí vztahu i jaká písnička hrála při jejich prvním setkání. Muž si bude muset tyto události vždy pokaždé vybavit a často po upozornění své partnerky.

Nastavení Cookies
Přejít nahoru