4 důvody, proč nemůžete najít partnera na seznamkách

Pokládáte si otázku: „Proč zrovna já se nedokážu seznámit? Proč nemůžu najít partnera?“ Nejste v tom sami. Seznamky praskají ve švech, a stejně lidé zůstávají osamělí. Myslíte si, že i vám sudičky vyvěštily smolný osud? Než budete žehrat na sudičky, sáhněte si do svědomí. Neodrazujete něčím své nápadníky?

 

1. Za žádnou cenu neslevujete ze svých nároků

Také se občas zasníte, že byste nejraději spojili Karla, Petra a Honzu do jednoho muže? Jeden je skvělý milenec, druhý nespoutaný dobrodruh a třetí šikovný kutil. Nejsme ale v romantickém filmu. Slevte ze svých požadavků a zaměřte se na společné hodnoty a cíle. Dospělého člověka nikdy nepřetvoříte k obrazu svému.

Vztahový kouč James Preece k tomu uvádí: „Zabijákem vztahu jsou nenaplněná očekávání. Lidé vstupují do manželství a dlouhodobých vztahů s tím, že změní chování svého partnera. Myslí si, že ho časem přetvoří na svůj vysněný ideál. To se ale bohužel nestane a očekávání se změní ve zklamání.“

Zdroj: https://www.independent.co.uk/

žena chce najít partnera na online seznamce

2. Zanedbali jste profil na seznamce

Online seznamky jsou dost záludné. Běžní uživatelé se musejí probírat sortou lhářů s falešnými profily. Odpovězte si pravdivě na otázku, jestli také nelžete svému okolí a nedopouštíte se těchto 5 seznamkových hříchů:

  • ubrali jste si věk
  • nahráli jste starou profilovou fotku
  • nevyplnili jste nic o sobě
  • vymysleli jste si další zájmy
  • neodpovídáte na zprávy

Poznáváte se v některém bodě? Na nápravu není nikdy pozdě.

 

3. Nevěříte v seznámení, nevěříte v sebe

Prošli jste si nevydařenými vztahy a schůzkami a začali pochybovat, jestli není problém ve vás. Plánujete schůzky s tím, že to stejně nevyjde. STOP! Posbírejte své pošramocené sebevědomí a zapomeňte na minulé neúspěchy. Randěte s úsměvem a motivujte se vědeckým zjištěním, že lidé s dobrou náladou přitahují partnery s podobnou povahou a zájmy. To už stojí za trochu pozitivního náhledu na svět.

muž chce najít partnerku na seznamce

4. Čekáte, a čekáte, a čekáte…

… A nic se neděje. Nezáleží na tom, jestli jste muž nebo žena. Nečekejte a vezměte seznámení do svých rukou. Pošlete sexy uživateli zprávu, ale neztraťte se mezi zprávami typu „Ahoj“ a „Jak se máš“. Nahoďte udičku s návnadou a těšte se na perfektní úlovek. Jak na to?

„Ahoj Pavlo, odvážil jsem se ti napsat. Taky fotografuju a jezdím po výletech. Kde se ti nejvíc líbilo? Rád bych tě poznal, třeba u kafe ve tvojí oblíbené kavárně. Budu rád, když napíšeš. Libor.“

  •  Jak oslovit muže?

„Ahoj Libore, bydlím ve stejném městě jako ty a bylo by fajn tě poznat. Taky ráda sportuju a chtěla bych zkusit tenis. Přidáš se? Budu ráda za parťáka (nejen) na tenis. Pavla.“

 

Chybovat je lidské. Poučte se z těchto nejčastějších chyb a vyrazte najít partnera na online seznamce. Se špetkou štěstí se vám to podaří.

 

Registrujte se právě teď na českou seznamku yellobar.com a udělejte první krok ke změně.

Nastavení Cookies
Přejít nahoru