9 způsobů, jak partnerovi vyznat lásku na Valentýna

Valentýn, svátek zamilovaných, pomalu klepe na dveře. Využijte tento den k vyznání lásky. Povězte dárkem, slovy nebo činy, jak moc partnera či partnerku milujete. Máme pro vás rady, jak říct partnerovi, že je pro vás na prvním místě. Jak tedy vyznat partnerovi lásku? Nenechte si ujít originální nápady na vyznání lásky!

1. Napište milostný dopis

Otiskněte lásku do slov. Napište partnerovi milostný dopis a vyjádřete v něm, co k němu cítíte, co vás s ním spojuje a na jaké společné zážitky rádi vzpomínáte.

2. Zajděte na gurmánskou večeři

Láska prochází žaludkem. Pozvěte svoji lásku na valentýnskou večeři do vyhlášené restaurace. Jak při večeři vyznat partnerovi lásku? U jídla si můžete povídat o vás dvou a plánovat dovolenou nebo romantický pobyt.

3. Zažijte dobrodružství

Má váš partner dobrodružnou povahu? Vezměte ho na romantický let letadlem, na rande do jeskyně nebo do herny s virtuální realitou.

4. Darujte knihu

Zbožňuje vaše láska knihy? Darujte jí na Valentýna knihu s osobním vyznáním a vstupenkami na veletrh knih.

žena a muž si užívají venku Valentýna

5. Vytvořte knihu vzpomínek

Máte hromadu společných fotek, letáků z výletů a vstupenek ze společných akcí? Vyrobte partnerovi knihu vzpomínek, která bude mapovat celý váš vztah.

6. Sestavte seznam skladeb

Kdykoliv slyšíte v rádiu romantické songy, vzpomenete si na krásné chvíle s partnerem? Nechte za sebe promluvit hudbu a vytvořte seznam zamilovaných skladeb, které vám mluví z duše.

7. Uspořádejte domácí piknik v záplavě polštářů

Nemáte čas vařit nebo nejste dobří kuchaři? Uspořádejte pro partnera na Valentýna domácí piknik. Rozložte na zemi teplou deku, naaranžujte na ni pohoštění a rozprostřete kolem polštáře.

8.  Objednejte párovou masáž

Objednejte na Valentýna párovou olejovou masáž. Při této relaxační masáži nebudete ani chvíli jeden bez druhého.

9. Prožijte tradičního Valentýna

Na Valentýna se to jen hemží srdíčky a muži spěchají za svými ženami s dárkem. Obdarujte svoji lásku květinou, projděte se na klidném místě a završte den večeří.

žena a muž se drží na Valentýna za ruce

Jste na Valentýna sami? I tak si ho užijte!

Jste na Valentýna sami? Nebrečte doma u romantických filmů a udělejte si radost novým oblečením, čokoládou nebo knihou. Vzpomeňte si na lidi, kteří jsou také sami, a přineste květinu mamince nebo kamarádce. A jestli už dlouho uvažujete o domácím mazlíčkovi, zajeďte do útulku pro čtyřnohého parťáka.

Udělejte krok k tomu, abyste nebyli další Valentýn sami

Většina z nás někdy prožila Valentýna bez partnera. A právě 14. únor je příležitostí k seznámení. Usaďte se v křesle, pusťte si muziku a přihlaste se na online seznamku, na které najdete vážný vztah. Domluvte si na seznamce rande a poznejte fajn lidi.

Valentýn není jen komerční svátek, který oslavuje lásku. Je to o osobě, kterou milujete. To je ten důvod, proč koupit partnerovi dárek a překvapit ho.

Přihlaste se na seznamku Yellobar a poznejte nového partnera na svátek zamilovaných.

Nastavení Cookies
Přejít nahoru