Potěšte partnera romantickým víkendem s překvapením

„Miláčku, co kdybychom jeli na romantický víkend? Jen my dva?“ Kdo by si nepřál slyšet od partnera či partnerky takový návrh? Ať už jste se seznámili nedávno na seznamce nebo jste letitými partnery, vydejte se na romantický víkend a upevněte váš vztah. Kam se vydat a jaké překvapení si přichystat pro partnera?

Vztahové koučky radí: vytvářejte vzpomínky novými aktivitami

„Dovolená s partnerem je přesně tím prostředkem k oživení vztahu a k zažehnutí nové jiskry,“ míní Christie Tcharkhoutian, manželská poradkyně. „Páry zjišťují, že žijí stereotypně. Když ale spolu vyrazí na krásné místo, opětovně je to propojí.“

Psycholožka Erica Rojas k tomu dodává: „Pokud si toho na dovolené příliš naplánujete, budete se spíše soustředit na dodržování harmonogramu než na přítomnost toho druhého. Na základě výzkumů víme, že nám emoce pomáhají vytvářet v mozku dlouhodobé vzpomínky. Dělejte s vaším životním partnerem na dovolené vše, co utuží vztah. Zapamatujete si to po zbytek života.“

„Naslouchejte, jaká dovolená by se partnerovi líbila,“ radí vztahová koučka Michelle Fraley. „Prohlubte své emocionální spojení a vyberte aktivity, které jsou pro oba nové. Když se něco naučíte společně, posílíte partnerské pouto. Ať už si zvolíte jakoukoliv aktivitu, ujistěte se, že je to pro oba nové.“

romanticky-vikend-s-lahvi-dobreho-vina.jpg

Prožijte romantický víkend ve wellness hotelu

Wellness víkendové pobyty s výlety nikdy nezklamou. Hotely a penziony nabízejí pobytové balíčky se snídaní na pokoj, soukromou vířivkou pro dva, romantickou degustační večeří, lahví šampaňského a mísou ovoce. Hýčkat vás budou na těchto místech:

  • České Švýcarsko – hotel Ostrov
  • Rožmberk nad Vltavou – hotel U Martina
  • Třeboň – hotel Romantick
  • Karlovy Vary – hotel Dvorana
  • Šumava – hotel Annín
  • Krkonoše – penzion Grand Harrachov
  • Hluboká nad Vltavou – hotel Parkhotel

Překvapení pro partnera: objednejte párovou masáž, uspořádejte piknik v přírodě či se projeďte v kočáře.

Vydejte se na romantický víkend do vinařské oblasti

Atmosféra protkaná dobrým vínem, slunečným počasím a krásnou přírodou. Nezní to jako ráj na zemi? A nemáte ho daleko. Vydejte se v Česku na romantický víkend do vinařské oblasti s degustací vín. Navštivte oblast Pálavy na jižní Moravě, objíždějte vinné sklípky a procházejte se moravskou krajinou.

Překvapení pro partnera: vyberte ubytování s vlastním vinným sklípkem, řízenou degustací a s místními pochutinami a zavzpomínejte na vaše seznámení.

odpocinek-v-prirode-s-partnerem.jpgVychutnejte si romantický víkend na samotě

Jen vy dva a kolem žádná civilizace. Pobyt na samotě má své kouzlo a jako by se zastavil čas. Pronajměte si hausbót, prožijte prodloužený víkend ve srubu nebo si vyznávejte lásku v malebné chaloupce. Souzněte s přírodou, seznamte se s místními pamětihodnostmi a jděte na společné toulky krajinou.

Překvapení pro partnera: vyberte ubytování s terasou s výhledem na jezero a připravte pro partnera bohatou večeři na grilu.

Romantický víkend je splněným snem čerstvě zamilovaných párů a šancí pro páry, které se nacházejí v krizi. Vyrazte do útulného penzionu, wellness hotelu nebo na tiché místo.

Přihlaste se na seznamku yellobar.com a najděte partnera nejen pro romantické víkendy.

Nastavení Cookies
Přejít nahoru