Inspiruj se romantickými filmy, aby bylo tvoje rande jako z pohádky

Prožít rande jako v romantickém filmu? Nic není nemožné. Než vyrazíš s někým novým na rande, inspiruj se romantickými filmy. Kolikrát ses díval(a) na romantický film a přistihl(a) ses, že byste chtěl(a) zažít to samé? Naplánuj si v nejbližších dnech podobné rande!

Rande jako z filmu Hříšný tanec

Jiskření při tanci, které zažehne lásku v srdcích Baby a Johnnyho… Ženy by chtěly být na místě Baby a prožít románek s Patrickem Swayzem.

Tip na rande: Přihlaste se s partnerem na kurzy tance, kde se naučíte žhavé pohyby samby a tanga.

Rande jako z filmu Láska nebeská

Nejromantičtější scéna z Lásky nebeské? Moment, kdy se Jaime učí portugalsky, aby mohl vyznat lásku Aurelii v jejím rodném jazyce.

Tip na rande: Vezměte partnera do restaurace s mezinárodními pokrmy a dejte si dobré jídlo. Při sklence vína si vyznejte lásku.

Rande jako z filmu Zápisník jedné lásky

Allie a Noah prožijí prázdninovou romanci, která je začátkem velké lásky. Film nabízí jednu romantickou scénu za druhou a žádné oko nezůstane suché.

Tip na rande: Vydejte se na romantické rande k jezeru a půjčte si loďku jako hlavní hrdinové. Když budete mít štěstí, spatříte pár labutí, který tvoří nerozlučný pár jako vy.

milenci si užívají rande jako z pohádky

Rande jako z filmu Lásce na stopě

Šťastná náhoda svede dohromady Jonathana a Saru, aby si s nimi následně osud pohrál a odloučil je od sebe. Ikonická scéna na venkovním kluzišti se vám navždy vryje do paměti.

Tip na rande: Posilněte svou lásku na venkovním kluzišti, kde si užijete spoustu legrace. Večer zakončete šálkem horké čokolády s marshmallow.

Rande jako z filmu Když Harry potkal Sally

První setkání nedopadlo. Druhé setkání předznamenávalo přátelství. Další setkání z nich udělalo milence. Prožijte jejich lásku a nechte se unést scénou z muzea.

Tip na rande: Zamiřte na rande do muzea umění, kde můžete debatovat nad uměleckými díly. V rande pokračujte ve vaší oblíbené restauraci.

Rande jako z filmu Čokoláda

Krásná Vianne se usadí ve francouzské vesničce a čaruje s čokoládou ve své cukrárně. Myšlenkami ale utíká k tajemnému Rouxovi…

Tip na rande: Najděte v okolí kavárnu s výbornými čokoládovými dorty, horkou čokoládou a čerstvě praženou kávou. Objevte místo pro dokonalé rande.

Rande jako z filmu Před úsvitem

Jessie a Celine se potkají ve vlaku a stráví spolu noc ve Vídni. Oba však vědí, že to bude jejich jediná společná noc.

Tip na rande: Zajeďte si na nevšední rande do evropské metropole. Navštivte s partnerem Drážďany nebo Vídeň.

milenci venku prožívají rande jako z pohádky

Rande jako z filmu Zrodila se hvězda

Country zpěvák Jackson objeví talentovanou zpěvačku Ally, která po jeho boku zažívá raketový start hvězdné kariéry. Jacksonova hvězda naopak upadá.

Tip na rande: Zajděte s partnerem na koncert, který vám připomene vaše romantické chvilky.

Život sice není jako film, ale tvoje rande může být jako z filmu. Inspiruj se dalšími romantickými filmy a prožij rande svých snů. Ať už s někým ze seznamky nebo s dlouholetým partnerem.

Najdi životní lásku na seznamce Yellobar a zažij krásné chvilky jako z filmů.

Nastavení Cookies
Přejít nahoru