Jaký typ partnera hledáte? Aneb typy seznamek od vážně po nezávazně

Hledáte lásku online, ale mezi tolika seznamkami se ztrácíte? Navíc máte strach z podvodníků a nekalých praktik provozovatelů seznamek? Ničeho se nebojte. O každé seznamce najdete na internetu nezávislé recenze od jejích uživatelů. Na vás je, abyste si vybrali vhodný typ seznamky. Pokud se v nich neorientujete, poradíme vám, jaká seznamka vám bude nejvíc vyhovovat.

Typy seznamek: od sexu až po vážný vztah

Seznamek je tolik, že najít tu správnou je nelehký úkol. V minulosti to bylo jednodušší, protože existovalo pár seznamek pro všechny. V dnešní době je to komplikovanější. Současné moderní seznamky se specializují na konkrétní kritéria – od zájmů až po sexuální orientaci. Nabízí se tedy otázka: jaké typy seznamek jsou ve 21. století populární?

1. Seznamky pro navázání vážného vztahu

Váháte, kde hledat partnera pro vážný vztah? Odpovědí jsou seznamky pro navázání vážného vztahu. Stačí vyplnit dotazník a upřímně odpovědět na osobní otázky a jaký typ partnera preferujete. Seznamka okamžitě porovná vaše odpovědi s odpověďmi ostatních a zobrazí vám shody s dalšími lidmi.

muž se seznamuje typ seznamky podle zájmů

2. Seznamky podle zájmů

Milujete cestování a dobrodružství, ale narážíte na samé pecivály? Nezoufejte a registrujte se na seznamky, které jsou specializované podle zájmů. Najdete na nich spřízněné duše, které s vámi budou sdílet lásku k adrenalinu, náboženství, zdravému životnímu stylu i různým zálibám.

3. Flirt seznamky a aplikace

Vlastníte chytrý telefon a chcete se dozvědět, nakolik jste pro druhé atraktivní? Nainstalujte si seznamovací aplikace, které se zaměřují na fyzický vzhled a které nabízí snadný a rychlý způsob, jak se seznámit. Ti, kteří touží po bezstarostné zábavě, se mohou seznamovat na flirt seznamkách, na kterých lidé hledají nezávazný vztah.

4. Seznamky pro zadané

Jak už název napovídá, seznamky pro zadané jsou určeny těm kteří jsou zadaní, ale hledají dobrodružství, vzrušení a pocit zamilovanosti. Tyto seznamky nabízejí diskrétní a bezpečné prostředí, a proto nemusíte mít obavy z toho, že by vaše milostné avantýry vyšly najevo.

5. Seznamky na sociálních sítích

Na sociálních sítích narazíte na seznamovací skupiny, kde se potkávají lidé s podobným názorem na život a s podobným náhledem na vztahy. Stačí odpovědět na pár otázek a po schválení administrátorem se můžete vrhnout na poznávání nových lidí. Tyto skupiny jsou skvělým místem pro seznámení s lidmi, kteří mají podobný životní styl a zájmy.

6. Lesbické a gay seznamky

Lesbické a gay seznamky propojují lidi s podobnou sexuální orientací a lidi z LGBT komunity. Díky těmto seznamkám mohou lidé s odlišnou sexuální orientací najít partnera, který je pochopí a neodsoudí.

žena se seznamuje typ erotické seznamky

7. Erotické seznamky

Erotické seznamky spojují lidi, kteří si chtějí užít bez závazků a kteří hledají spřízněné duše se stejnými sexuálními touhami. Zaregistrovaní uživatelé mohou filtrovat partnery podle věku, vzhledu, lokality a sexuálních preferencí. Muži erotické seznamky milují, protože ženy na nich sdílejí svoje intimní fotky a videa.

Hledáte seznamku, kde se potkáte s lidmi, kteří berou seznamování vážně? Neváhejte a přihlaste se na seznamku Yellobar, díky které začnete novou životní etapu.

Nastavení Cookies
Přejít nahoru