Vyberte si seznamku podle svého gusta a ulovte v létě třeba milionáře

Na seznamkách poznáte rozdílné lidi. Zároveň narazíte na různé seznamky, které se zaměřují na flirt, vážný vztah a přátelství. Záleží jen na vás, jaký vztah chcete. My vám alespoň poradíme, jak si vybrat seznamku podle svého gusta a najít novou lásku – obyčejného Honzu z vašeho města nebo třeba milionáře.

Online seznamování jen pro silné povahy?

Na seznamky se registruje čím dál více lidé. Profesor psychologie na americké Rochesterské univerzitě Harry Reis ale připomíná, že online seznamky nejsou pro slabé povahy.

„Připomenu vám jedno staré přísloví: musíte políbit spoustu žab, než objevíte prince. A myslím, že totéž platí pro online seznamky.“

Neznamená to, že se nemůžete hned seznámit. Stává se, že se sejdete s prvním člověkem ze seznamky, padnete si do oka a už spolu zůstanete. Podle zkušeností lidí ale počítejte s tím, že najdete partnera až za několik měsíců. Přijde vám to nekonečně dlouhé? Zaujměte fotkami, na kterých sportujete, věnujete se svým aktivitám nebo cestujete. Přesně takové fotky slaví největší úspěch.

ženy se seznamují na seznamce

Vybíráme online seznamku: podle typu vztahu i zájmů

Online seznamky vznikají v reakci na to, že se lidé seznamují více online než offline a hledají pravou lásku. Najděte weby, které srovnávají seznamky a třídí je podle toho, koho hledáte:

  • partnera se stejnou představou o vztahu
  • partnera se stejnými zájmy
  • partnera stejného náboženství
  • partnera z určité sociální skupiny
  • partnera stejného životního stylu
  • partnera se stejnou sexuální orientací
  • partnera z ciziny

Zeptejte se svých přátel, na jakých seznamkách se seznamují. Čtěte všeobecné obchodní podmínky seznamky a zjistěte, jestli je placená, kolik má uživatelů a zda má zákaznickou podporu v českém jazyce. Podívejte se, jaký okruh uživatelů na seznamce najdete.

zamilovaná žena a muž u moře

Registrujte se na bezpečné seznamky

Vyberte si pro sebe nejlepší seznamku. Než se na ni zaregistrujete, přečtěte si o ní recenze. Na internetu natrefíte na podivné seznamky, kde se to hemží roboty a fingovanými profily. Pozor si také dejte na seznamky, které vám automaticky obnovují zpoplatněné členství. A je na nich složité zrušit předplatné a profil. Hledejte kontaktní údaje provozovatele a registrujte se raději na seznamky se sídlem v Česku.

Existuje fajnová seznamka pro vážný vztah?

Ano! Pokud hledáte vážný vztah, registrujte se na naši seznamku yellobar.com. Za symbolický, jednorázový poplatek vstoupíte do světa psychicky zralých lidí. Buďte aktivní a oslovte je. Neseďte se založenýma rukama – registrací můžete změnit svůj život. Ale nezaručujeme vám, že potkáte zrovna milionáře. 😊

Sdílejte článek na Facebooku a pomozte svým přátelům vybrat správnou seznamku!

Nastavení Cookies
Přejít nahoru