Kam vyrazit na vánoční rande? Užijte si romantiku ve dvou

Zima je krásná, zejména když se na ni díváte pohledem zamilovaného člověka. Se zimou se pojí advent a vánoční svátky, které vnáší do hnízdeček lásky klid a pohodu. Vyrazte na vánoční rande a užijte si zimní romantiku do sytosti. Máme pro vás devět nápadů, jak si užít vánoční čas s partnerem či partnerkou.

Vánoční rande v teple

1. Ochutnejte vánoční příchutě horké čokolády

Domluvte si rande nad šálkem horké čokolády. Projděte několik kaváren a ochutnejte různé vánoční příchutě čokolády.

2. Pozorujte zimu z vířivky

Naplánujte si s partnerem wellness den. Rezervujte si privátní vířivku a objednejte si lahev šampaňského. Pozorujte zimní počasí a relaxujte v teplé bublinkové koupeli.

3. Vydejte se na degustační večeři

Ochutnejte, co byste si běžně neuvařili nebo neobjednali. Zamluvte si stůl v restauraci, kde nabízí degustační pokrmy. O vánočních svátcích vám naservírují vánoční tradiční i netradiční jídla.

4. Navštivte vánoční koncert

Vánoční koncerty dokreslují vánoční atmosféru. Poslechněte si vánoční hudební vystoupení v kostele, divadle nebo jiném kulturním zařízení. Z bohatého programu si vyberou milovníci vážné hudby, koled i moderních vánočních hitů.

žena a muž na degustační večeři

Vánoční rande na mrazu

5. Zamiřte na vánoční trhy na svařák

Vánoční trhy najdete ve většině měst. Projděte si vánoční trhy v několika městech v kraji a potěšte partnera vánočními drobnostmi. Popíjejte svařák nebo punč a užijte si vánoční atmosféru.

6. Pokochejte se vánoční výzdobou

Není nad to procházet se po městě a obdivovat vánoční výzdobu na domech a lampách. A když k tomu začnou padat vločky z nebe, ovládne vás pravá vánoční nálada.

7. Navštivte zahradní centrum

Zahradní centra se proměňují v období Vánoc v kouzelná místa plná vánoční dekorace a výzdoby. Po celou dobu vás bude provázet vůně vánočních stromků a vonných svíček.

8. Jděte na kluziště

Obdivujete venkovní kluziště v amerických filmech? Objevte podobná kluziště v českých městech, na kterých si uděláte vtipná selfie. V pozadí vám k tomu budou hrát vánoční písně.

9. Vyrazte na zimní procházku

Opusťte centrum s vánočními trhy a vydejte se na procházku k nedalekému zámku, kostelu, ZOO, oboře nebo k jinému cíli. Pokud vás to táhne do přírody, nazujte si sněhule a jeďte na hory.

žena a muž na prvním zimním rande

Čeká vás první rande?

Ne každý má to štěstí, že stráví vánoční svátky s partnerem či partnerkou. O to víc se plní online seznamky osamělými lidmi. O Vánocích není na co čekat. Domluvte se s někým na osobním setkání a neztrácejte čas posíláním zpráv. Prožijte první rande na veřejném místě, například na vánočních trzích.

Romantické vánoční rande se vám navždy vryje do srdce. Takovou atmosféru zažijete pouze v prosinci, kdy se lidé otevírají lásce.

Přihlaste se na seznamku Yellobar a seznamte se s lidmi, kteří nechtějí být o Vánocích sami.

Nastavení Cookies
Přejít nahoru